Válassz bátran egyet.



Ezt árulja el rólad az első pillangó

Nagyon tiszta lelkű és pozitív személyiségtípus lehetsz, ha ezt a pillangót választottad. A lelked őszinte  és nagyon meleg, nem véletlenül kedvelnek téged olyan sokan. Előbb gondolsz másokra, mint saját magadra, szívesen gondoskodsz és teszel meg minden tőled telhetőt a szeretteidért. Az univerzum tanácsa számodra mégis az, hogy a többiek mellett figyelj magadra, a saját igényeidre is. Minél többet törődsz ugyanis önmagaddal, annál többet fogsz tudni tenni a többiekért is.

Ezt üzeni a második pillangó

A második pillangó üzenete szerint nagyon kreatív típus lehetsz, a tehetséged nemcsak egyetlen területen tűnik ki. A lelked ugyanakkor sérülékeny, sebezhető, nem véletlenül rejted magadba a valódi érzéseidet. Csak nagyon kevesen ismernek igazán téged. A legnagyobb ellenséged a hitetlenség, mert nem hiszel eléggé önmagadban. Az univerzum tanácsa szerint hidd el és vedd észre különleges értékeidet, bízz magadban, szeresd az embert, aki vagy.

Ezt árulja el a személyiségedről a harmadik pillangó

Nagyon érzékeny típus vagy, ha ezt a harmadik képet választottad. Különleges adottságodnak köszönhetően fel tudod venni a kapcsolatot a szemmel nem látható világgal. Mások valódi szándékait is nagyon könnyen átlátod, nem lehet téged becsapni, hiszen nagyon erősek a megérzéseid. Őszinte típus vagy, ezért nem igazán könnyű veled beszélgetni, mindig megmondod, amit valójában gondolsz. Ne légy dühös, amikor mások nem értik az őszinteségedet, félelem nélkül légy önmagad.

Ezt üzeni a negyedik pillangó

Ha a negyedik pillangót választottad, elmondható rólad, a lelked és vele együtt a hangulatod nagyon változékony. Időnként nagyon érzékenynek tűnsz, máskor meglepően keményen viselkedsz. Könnyen leszel szerelmes, de te is nagyon erős vonzást gyakorolsz a körülötted élőkre. Hajlamos lehetsz apróságok miatt is fölöslegesen aggódni. Az univerzum tanácsa szerint próbálj nem tudomást venni a szomorú eseményekről, lehetőség szerint a pozitív és nyitott emberek társaságát keresd.

Forrás:

http://www.szorakozzonline.hu/2018/03/17/melyik-pillangot-valasztod-kulonleges-titkot-arul-el-rolad/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!