Melyik mandala rezgése szól hozzád? Válassz ki egy mandalát és olvasd el a hozzá tartozó leírást, mely elárulja, hogy mire számíthatsz a 2017-es évben.



1.Az egyik legélénkebb színű mandalát választottad, ami arról árulkodik, hogy kreatív személy vagy. A következő év is színes, változatos, mozgalmas lesz számodra. Különleges történések és nagy felismerések várnak rád 2017-ben! Sikeres leszel, csak higgy magadban és a képességeidben.

2.Az éved tele lesz pozitív energiákkal és csodás megoldásokkal. Csak hinned kell a csodákban, és így minden álmod valóra válhat. Jövőre megkapsz mindet, amire vágysz!

3.Boldogságot és örömet tartogat számodra a 2017-es év. Nincs mitől félned! Igaz barátok vesznek majd körül, akikkel bátran megoszthatod az örömödet.

4.Az ünneplés és pihenés éve vár rád jövőre. Mindig lesz olyan esemény, alkalom, aminek örülhetsz, és amit ünnepelhetsz. Ne foglalkozz a gondjaiddal. Aggodalmaskodás helyett családoddal élvezd a jelen pillanat minden örömét.

5.A bizonytalanságot 2017-ben a biztonság és béke érzése váltja majd fel. Nyugalmas időszak veszi kezdetét és a stressz elillan. A nyugalom áldása lesz veled jövőre!

6.Jövőre a siker vár rád! De csak akkor, ha felismered a kínálkozó lehetőségeket, és élsz is velük! Sok segítő lesz melletted (barátok, családtagok) mutasd ki nekik a hálád és a szereteted.

7.2017-ben csak jó emberek kerülnek az utadba. A jóság áldása jut el hozzád a körülötted lévő embereken keresztül. Te is pozitívan állsz a dolgokhoz, és jó vagy, ezért ezt kapod majd vissza.

8.Jövőre meglepő és pozipozitív változások kísérik életedet. Meglepetések és szerencse kísér téged kéz a kézben. Mindig kövesd a megérzéseidet!

9.Jövőre eljön az ideje, hogy a legmerészebb álmaiddal foglalkozz. Céljaid most valóra válnak! Vedd észre azokat a területeket, amik apró változtatásra szorulnak életedben. Erőfeszítéseidet siker koronázza!

10.A 2017-es év nem lesz unalmas számodra. Érdekes helyekre jutsz el és érdekes embereket ismersz meg. Az új felfedezések és lehetőségek most rád várnak!

11.Jövőre távol maradnak tőled a bajok, a problémák és a stressz. Nyugalom lengi be életedet, így problémamentes évre számíthatsz.

12.2017-ben lehetőséged lesz, hogy segíts másokon. Adakozásod és jótékonyságod áldásként száll vissza rád. Hálát adhatsz, mert lesz miből adakoznod.

13.Titokzatos év vár rád. Csodákkal teli pillanatokra számíthatsz. Itt az ideje, hogy higgy bennük, hiszen csak így tudod őket elfogadni az életedbe.

  1. Minden, amibe belekezdesz, arannyá válik. Kis erőfeszítéssel érhetsz el nagy eredményeket. Kovácsolj most új terveket, 2017-ben valóra válhatnak!

15.Jövőre elég erőd lesz, hogy újra álmodd a világod és új körülményeket teremts életedbe. Minden pozitív irányba mozdul el, nincs miért aggódnod!

16.Talán elsőre úgy tűnik, nehézségek keresztezik utadat. Azonban ez az év könnyű megoldásokat hoz majd neked, így sikeresen haladhatsz tovább az utadon.

17.Izgalmak és öröm! Játékosság és új dolgok várnak rád jövőre! Pozitív események hálózzák be életedet!

18.Viszlát a réginek, és üdv az újnak! Ez lesz a 2017-es év mottója. Régi problémáid merülnek feledésbe, és helyette új izgalmas és csodálatos dolgok várnak!

19.Anyagi gyarapodás és munkahelyi sikerek várnak rád jövőre! A jólét áldása és fénye ragyogja be utadat! Bátran haladj előre!

20.Sikert sikerre halmozol, ha elkötelezed magad kitűzött céljaid mellett! Ne térj le az útról és sikeres évre számíthatsz!

21.Jövőre minden lezáratlan ügyed végére pont kerülhet. Hál’ istennek melléd szegődik a szerencse, így biztos lehetsz benne, hogy kedvező fordulatok várnak rád!

22.A szenvedély és szerelem éve lesz a 2017-es. Rátalálsz igaz párodra vagy a meglévő kapcsolatod éled újjá a hamvaiból. Kövesd a szívedet!

23.A romantika éve lesz a jövő év. Hangulatos kis helyek, kedves emberek, meghitt, érzelmes és boldog pillanatok várnak rád!

24.Kreativitás és szépség: ez a jövő év mottója. Csodákat hajtasz végre kreatív energiáiddal. Új és szép dolgokat hozol létre, mindenki örömére.

25.Utazás, és forróság. Tengerpart és napsütés vár rád! Meglepetésekkel és utazással teli év vár rád! Élvezd minden pillanatát!

Forrás: joportal.hu

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!