Válassz bátran és megtudhatod milyen sors vár rád.



Ha sze­ret­néd tudni a jövőd és sze­mé­lyi­sé­ged rej­tett te­rü­le­teit, akkor nincs más dol­god, mint dön­teni.

 

 

 

Az ősi tarot kártyák igazán bölcs útmutatást képesek adni, ebből pedig nem csupán személyiséged rejtett területeit ismerheted meg, de arra is ráeszmélhetsz, hogy mik azok a területek, melyekkel most különösen érdemes foglalkoznod.

Ezúttal 3 kártyát mutatunk. A te dolgod mindössze annyi, hogy nézd meg őket alaposan, és figyelj rá, vajon valamelyik megszólít-e téged. Ha igen, akkor válaszd ki, és olvasd el a hozzá fűződő magyarázatot.

Mutatjuk, melyik kártya mit üzen neked! 

1. A Csillag

Ha ezt a lapot választottad, akkor olyan dolgokat tervezel, melyek a távoli jövőbe mutatnak, és amelyek kapcsán joggal remélheted a pozitív végkifejletet. Ez a lap a bölcsesség és a remény lapja. Bízol most magadban, felismerted a rejtett összefüggéseket, tisztán látod a teendődet is. Győződj meg róla, vajon megteszel-e mindent a tervezett cél érdekében, és tudásod, kreativitásod, hited és tapasztalatod megmutatja a helyes utat, mely a boldogságodhoz vezet!

2. A Hold

Ha ez a lap szólított meg téged, akkor most életed olyan szakaszában vagy, mely éppen a pirkadat előtti sötétséget jelképezi. Bizonytalansággal vagy tele, félsz, szembe kell nézned azzal, hogy az illúzió és a valóság nem igazán fedik egymást. Meg kell vizsgálnod, mely tapasztalataid aggasztanak leginkább, lelked mely területét érzed igazán aggasztó mélységnek, mi tölt el valódi szorongással - ha ezt megvizsgáltad, akkor már bízhatsz abban, hogy a világosság érkezik el. A lelked mélyére ásva megtalálhatod, merre indulj. Új tapasztalatok előtt állsz, fordulat vár rád, ehhez különösen hasznos, ha rendszeresen meditálsz, ha figyelsz lelkes és tested jelzéseire, és önvizsgálatodat követően meghallod szíved üzenetét.

3. A Nap

Ha ezt lapot választottad, akkor tele vagy életigenléssel, örömmel és bizakodással. A kártya az újjászületést és a kívánságok beteljesülését jelzi. Megnyugodhatsz, átadhatod magad a vidámságnak, a lazításnak, a megkönnyebbülésnek, nincs mitől félned. Átestél olyan tapasztalatokon és tanulási folyamatokon, melyek most elhozták számodra a harmóniát és a lehetőséget az átalakulásra. Élvezd ki ezt, engedd, hogy átjárjon lelkedben és szívedben is a Nap melege.

Forrás:

https://ripost.hu/cikk-valassz-egy-lapot-megtudod-bel-le-mi-var-rad-es-mi-a-sorsod/4#ctop

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!