Válassz bátran és megtudhatod a titkot...



1.Medve:

A medvék erős védelmezők. A nők esetében ez az anyaság őserejét képviseli, melyben benne van a gondoskodás is. Te egy olyan ember vagy, aki arra született, hogy megóvjon másokat. Ösztönösen érzed hogyan érd el, hogy mások biztonságban érezzék magukat. Egyfajta gyógyítást is végzel, hiszen a körülötted élők félelmeinek csökkentésével, segíted őket, hogy beteljesítsék saját küldetésüket. Képes vagy megajándékozni a körülötted lévőket a biztonság, az erő és a hit érzéseivel.

2.Pillangó:

A pillangók az átváltozás, átalakulás jelképei és hírvivők a lelkek birodalmában. Te is mestere vagy a változásnak, egyfajta hírvivő, aki segít felsőbb üzenetek átadásában, melyeket nagy szellemi változások, átalakulások kísérnek. Segíted a körülötted lévő lelkeket, hogy pozitív fejlődésen, átalakuláson menjenek keresztül. Érted és hallod a felsőbb üzeneteket. Képes vagy égi, segítő üzenetek átadására. Fejleszd ezt a képességedet!

3.Macska:

A macskákra mindig mágikus állatokként tekintettek, akiknek működik a hatodik érzékük. Neked is van egy plusz adottságod: meglátsz, megérzel előre dolgokat. Ösztönösen ráérzel a körülötted lévők energiáira, és látod a láthatatlant. A spiritualitás világában ösztönösen mozogsz, ősi tudást birtokolsz. A körülötted lévőket tanácsokkal, útmutatással segítheted jövőjük és döntéseik vonatkozásában. Bízz megérzéseidben, látomásaidban!

4.Holló:

A hollók intelligens, bölcs lények. Képesek kapcsolatba lépni az elhunytak lelkével. Ősi istenek szent madarai, akik ősi tudás birtokában vannak. Képes vagy kapcsolódni a láthatatlan világgal, és képes vagy egyszerre érzékelni azt, ami a világban zajlik. Ősi, ösztönös tudásoddal jó tanácsadóvá válhatsz, és segíthetsz másoknak megérteni a történetük mögötti valóságot. Az emberek álarca mögé látsz, és mindig érzékeled az igazságot. Eredendő tudásod ajándék, kapcsolódj lelkeddel többször meditáció által, és merülj el a tudás forrásában.

5.Ló:

A lovak különleges állatok, erősek, ösztönösek, szenvedélyesek és szabadok. Te is ilyen vagy: szenvedélyes és szabad, akit szeretnek mások, hiszen mindig önmagadat adod, és követed a szíved vágyát. Erőt sugárzol, és arra ösztönzöl másokat, hogy hozzád hasonlóan éljenek összhangban lelkük igazságával, és kövessék szívük vágyát! Képes vagy megváltoztatni, felemelni a körülötted lévő energiákat. Ezáltal segítesz másoknak, hogy jobb életet éljenek.

6.Egér:

Az egerek a buddhizmusban és a hinduizmusban is szent állatok. Bár kicsik, és úgy tűnhet, félnek, mégis hihetetlen erő lakozik bennük. Elsőre talán visszahúzódónak, szerénynek, és alázatosnak tűnsz, mégis körülleng valami magasabb erő, mely másokat is segít összekapcsolni az áldás erejével. Imádkozz sokat, tartsd tisztán tested és szellemed, és tudd, hogy különleges vagy!

7.Delfin:

A delfinek különleges állatok, intelligensek, játékosak ugyanakkor erősek, harciasak. Te is ilyen vagy: tele szeretettel, elfogadással, és lelki tudással. Mindig keresed az újdonságot, és az újabb ötleteket, melyekkel inspirálsz másokat. Ösztönösen tudod kivel hányadán állsz, és kedvességed ellenére, megóvod, ami a tiéd, és kiállsz igazságodért!

Forrás:

http://szorakozzonline.hu/2017/09/28/melyik-allat-lennel-elarulja-lelked-osi-misztikus-kepesseget/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!