Válassz bátran és megtudhatod mi az a nagy igazság...



Mikor, milyen körülmények között lehet az ember önmaga? Miért nincs sok ember tisztában azzal, hogy ki is ő valójában? Pedig nagyon fontos lenne, hogy minden ember tisztában legyen saját magával, ismerje magát, azt, hogy mire képes, és melyek a korlátai.

Most ebben segít az alábbi személyiségteszt, amelynek keretében 9 ábra jelenik meg. Csak annyi a dolgod, hogy kiválassz egyet közülük, amelyik a leginkább tetszik, és utána olvasd el a leírást.

1-es ábra

Számodra az élet egy nagy ünnep, kaland, amibe nem fér bele a stressz, az aggódás. Szabadságszerető és spontán ember vagy. Az filozófiád az, hogy mindenkinek egy élete van, ezért azt ki kell élvezni. Imádod a meglepetéseket.

2-es ábra

Ami a leginkább meghatároz téged, az a függetlenség szeretete. Tiszteled az őszinte embereket, nem kedveled a kötöttségeket. Meg van a magad útja, a környezetedre, a körülményekre kevésbé figyelsz. Saját meggyőződéseid, elképzeléseid szerint élsz.

3-as ábra

Mindent nagyon kielemzel, megvizsgálsz, majd csak utána hozol döntést. A felszínes, üres beszéd rád egyáltalán nem jellemző. Csak akkor beszélsz, ha tényleg van mondanivalód. Szeretsz egyedül lenni.

4-es ábra

Az életöröm, a harmónia jellemez leginkább téged. Szereted az egyszerűséget, a természetességet. Könnyen kötsz barátságokat, és az emberek nyílt és jószívűnek, lelkesnek tartanak. Nem tartasz lépést a divattal, a különböző trendi dolgokkal.

5-ös ábra

Pragmatikus ember vagy, aki hisz a kemény és kitartó munka hatékonyságában. Realista emberként látod a világot, és meggyőződésed, hogy minden problémára van megoldás. Bátor vagy, és addig nem zársz le egy ügyet, míg a dolgok végére nem érsz.

6-os ábra

Nyugodt és racionális ember vagy. Szeretsz a pozitív dolgokról beszélgetni, ritkán vagy agresszív, netán panaszkodó. Könnyen ismerkedsz, kötsz barátságokat, de azért szeretsz egyedül lenni is. Minden, ami jó az életedben, annak nagyon tudsz örülni.

7-es ábra

A rutint ki nem állhatod, és nem tudsz egy monoton, unalmas munkahelyen sokáig megmaradni. Téged a kaland, a kihívás, az adrenalin éltet, ami miatt olykor a felelősségvállalásról is megfeledkezel.

8-as ábra

Téged leginkább a romantika, az álmok, a vágyak, az érzelmek határoznak meg. A racionális gondolkodás kevésbé jellemző rád, és többnyire érzékeny embernek tartod magad. Ha döntened kell, akkor a szívedre hallgatsz. Számodra a legjobb elfoglaltság az álmodozás.

9-es ábra

Ami meghatároz téged az spontaneitás, és a kiszámíthatatlanság. Ez kissé megnehezíti a családod, barátaid életét, de ők így is szeretnek. Hihetetlen gazdag fantáziával rendelkezel.

Forrás:

http://filantropikum.com/ez-a-szemelyisegteszt-percek-alatt-megmutatja-az-igazsagot-rolad-is-sokat-arulkodik/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!