Nagyon csúnyán gyalázzák őt.



A részvétteli emberi szavak mellett vérlázító beszólásokat is kap az özvegy, aki férje korábbi tanácsából merít erőt: ne azt nézd, mit mondanak, hanem azt, ki mondja.

Élete egyik legdrámaibb idősza­kában sem kímélik Vajna Tímeát. A fiatal özvegyet nagyon megviseli, hogy az ismeretlen emberek gyalázkodó kommentáradata nemcsak őt, hanem a váratlanul elhunyt Andy Vajnát sem kímélik.

Mi játszódhat le annak az embernek a lelkében, aki otthon, a számítógépe előtt ülve arra vetemedik, hogy egy olyan halott embert és annak gyászoló hozzátartozóját bántsa, akiket soha nem is ismert? Ez a kérdés az elmúlt két napban többször megfogalmazódott Vajna Tímeában is, aki szombat éjjel elvesztette férjét. A 74 éves korában elhunyt neves producert és filmügyi kormánybiztost, üzletembert sokan szerették, és még többen tisztelték. Andy Vajnát a családja mellett barátai, kollégái, megannyi magyar és külföldi sztár gyászolja. De az internetet ellepték az olyan kommentek is, amelyek gyalázzák őt és feleségét is.

 

 

– Timi éppen külföldön tartózkodott, de amint megtudta a tragikus hírt, egyből repülőre ült, és Magyarországra utazott. Próbálja elrendezni a dolgokat maga körül, és igyekszik nem foglalkozni a rosszakarókkal, akik még Andy halálán is képesek élcelődni. Timi most is Andy szavaival nyugtatja magát, aki mindig azt mondta ilyen esetekben, hogy sohasem azt kell nézni, hogy mit írtak, hanem azt, hogy ki írta – kezdi lapunknak a család egyik közeli barátja, aki állítja: a megözvegyült fiatalasszonynak hirtelen minden a nyakába szakadt

– Senki sem állítja, hogy Andy makkegészséges volt. Igenis voltak problémái. Ő ennek ellenére nagyon fiatalos, aktív életet élt. Talán Timinek ezért sem jutott soha eszébe az, hogy ilyen hamar elveszítheti. A húga, Palácsik Lilla igyekszik mindenben mellette állni és támogatni, még akkor is, ha voltak dolgok, amiben nem ér­tettek egyet. Például abban, hogy Timi sohasem foglalkozott az elmúlással, igyekezett tudomást sem venni Andy koráról, holott harmincnyolc év volt közöttük.

– Ennek ellenére a felesége min­-dig úgy beszélt róla, mintha halhatatlan lenne, pedig lehet, hogy jobban tették volna, ha tisztázzák, mi lesz, ha Timi megözvegyül. Most minden egyszerre szakadt a nyakába – vallja be az informátor, aki azt is tudni véli, hogy mi történt azon a szörnyű éjszakán. – Szombaton még teljesen jól volt, legalábbis semmi jele nem volt annak, hogy néhány óra múlva halottnak nyilvánítják. Valószínűleg már aznap este, éjszaka szívinfarktust kaphatott, de csak másnap, vasárnap reggel kilenckor talált rá a személyzet – mondta a neve elhallgatását kérő ismerős, akinek tudomása szerint Andy barátai és közeli hozzátartozói a filmügyi kormánybiztos otthonában gyűltek össze, hogy együtt gyászolják.

– Andy feleségének testvére, Lilla és férje, Tamás is ott voltak a helyszínen. Az egész napjukat a lakásban töltötték, nem akarták, és nem is tudták felfogni, hogy elment, már nem jön vissza többé. Azt mondták, hogy akkor és ott érezték a jelenlétét, a lelkét, ami cseppet sem volt félelmetes. Sokkal inkább megnyugtató. Sok időt töltöttek együtt, aznap este is hivatalosak voltak a producerhez, de már túl késő volt – zárja a Borsnak megrendülve az ismerős, akinek egyelőre még nincs informá­ciója arról, mi­kor kerülhet sor a gyászszertar­tásra,írja a bors

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!