érdekes információk jönnek fel a felszínre...

Minden eddiginél több konkrétumot árult el az ügyészség Galambos Lajos ügyével kapcsolatban.

Dr. Gyugyi Csilla megbízott főügyészségi osztályvezető a Hír Tv Riasztás című műsorában beszélt arról, hogy a nyomozás során kiderült: a föld alatti kábel, a kartonfal mögötti méretlen főelosztó, a gyanús bekötések átgondolt megoldások voltak, egészen 1993-94-től kezdve alkalmazták őket - írja a Bors.

A lap szerint több tízezer oldal bizonyítja, köztük vallomások, fényképek és szakértői vélemények, hogy Lajcsi valóban lopta a gázt, a vizet és az áramot. Az ügyésznő elmondta a Borsnak, hogy 2014 októberében az áramszolgáltató két ellenőre jelent meg a tatai apartmanházban, de a két vádlott - attól tartva, hogy észreveszik az illegális bekötéseket - több százezer forintot adott nekik, hogy eltekintsenek az ellenőrzéstől.

Mint korábban megírtuk, az ügyészség a zenészt többek között jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett lopás bűntettével vádolja. Lajcsi összesen 30 millió forintban tulajdonított el áramot, 4,7 millió forintban földgázt, 16 millió forint értékben pedig vezetékes vizet - állítja az ügyészség. Rajta kívül még 10 embert vádolnak, köztük feleségét, négy tulajdonostársat és több közműszolgáltató ellenőrét is.

Forrás:

http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/ujabb-reszletek-derultek-ki-lajcsi-ugyevel-kapcsolatban/zb0y1b3?utm_source=hirkereso&utm_medium=hirkereso&utm_campaign=hirkereso

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!