Ezzel a tesztelt mélyen beláthatsz a lelkedbe.



Tükröm tükröm mond meg nékem, ki a legszebb a vidéken. Válassz egy tükröt az alábbi 9 közül és olvasd el milyen rejtélyes tulajdonsággal rendelkezik a lelked.

1. Bizalom

Szenvedélyes természeted által nagyon optimista és független vagy. Mindig segíteni akarsz azokon, akik magányosak és segítségre szorulnak. Meg vagy győződve arról, hogy a legjobb dolog az, ha harcolsz a meggyőződésedért és a család javáért. Mindemellett, mindig őszinte vagy és hasznos tanácsokat adsz azoknak, akik erre kérnek, de soha nem ártod bele magad mások életébe anélkül, hogy erre megkérnének, mert tisztában vagy vele, milyen fontos az intimitás.

2. Empátia

Mivel együttérző vagy és mindig mások helyzetébe tudod képzelni magad, ezzel bizonyítod lojalitásod mások iránt és azt, hogy a végsőkig kitartasz a családod ellett. Mindig szem előtt tartod mások jólétét, képes vagy magad előtt másokat az első helyre tenni, hogy őket boldoggá tedd – gyakorlatilag mások boldogságából táplálkozol.

A szeretteidet biztonságban akarod tudni. Nem költekezel hiába, mielőtt meg nem győződsz arról, hogy mindenkinek meg van-e, amire szüksége van. Nagymértékben függsz másoktól, rövid időn belül és hosszú távon is könnyen kötődsz az emberekhez. Nem adod fel bármiért a barátságot, életed párjának pedig igyekszel mindig kedvére tenni.

3. Kreativitás

A benned rejlő energia és lelkesedés nagyon kreatívvá tesz, mindig valami újat találsz ki és minden egyes pillanatot maximálisan kihasználsz. Nagyon társaságkedvelő vagy, bármerre mész, mindig új barátokra teszel szert, mert mindenkivel megtalálod a közös hangot, bármilyen témában otthon érzed magad.

Ez a kreativitásod a humorérzékedben is megnyilvánul, de a munkádban való előrelépés kapcsán sem kell untass mindenkit a túl nyilvánvaló öndicséreteddel, mert ügyes, kifinomult módszereiddel eléred, hogy elismerjék munkádat. Nyitott vagy minden kihívásra, soha nem ítélkezel a vallási vagy politikai meggyőződések miatt, inkább nyitott vagy bármikor, bármiről társalogni, a saját érveidet hozva.

4. Család iránti szeretet

Nagyon tartasz a családodhoz, fejlett szülői ösztönökkel rendelkezel, mindig fontos számodra a rokonok jólléte. Ez a képesség nálad fejlettebb, mint másnál, körülötted az emberek igazán biztonságban érezhetik magukat. Bárki forduljon hozzád egy problémával, benned mindig meghallgatásra lel és egy segítő kézre – legyen szó akár egy idegenről is.

Mindig segítesz az utcán élőkön, a szegényeken, az elesetteken és a betegeken. Jó tanácsokkal segíted a barátaidat, akik közül a legközelebbiekre családtagként tekintesz.

5. Természetesség

Nagyon jól érzed magad a jelenlegi helyzetedben, mindenben, amit csinálsz, természetesen viselkedsz, barátságos és karizmatikus vagy. Egy buli sem egész, ha te nem vagy ott, magad köré gyűjtöd az embereket és maximálisan jól tudod érezni magad. Ha a hibák beismeréséről van azonban szó, te vagy az első, aki felismeri, ha valami hibát követett el, megérted, milyen könnyű megbántani valakit, ezért nem hibáztatsz másokat és nem húzod ki magad a felelősségvállalás alól. Mindig azt mondod, amire gondolsz, ezért nagyon egyenes vagy és bizalomra méltó – ezek pedig mind természetesen áradnak belőled.

6. Szelídség

Annak ellenére, hogy erős az igazságérzeted és azt vallod, hogy mindenki azt kapja, amit megérdemel, mégis szelídségedről és gyengédségedről teszel bizonyságot. Megfontolod, mielőtt valami meggondolatlanságot tennél, minden problémát valamilyen taktikával oldasz meg, oly módon, hogy az mindenkinek megfeleljen a végén. Mindig meggondolod, mit és hogyan csinálj, hogy senkit ne sérts meg, ezért pedig semmit nem vársz el cserébe – de mégis jól esik néha egy “köszönöm”. Bármennyire is egy mesében szeretnél élni, rá kell gyere, hogy az emberek nem mindig fognak olyan szépen viselkedni veled, ahogyan te teszed. Rájössz, hogy illedelmesen bánsz az emberekkel – mert így illik – de senki nem köteles ezt viszonozni neked.

7. Szenvedély

Szenvedélyes vagy, de nem csak az ágyban, hanem azon kívül is. Nagyon intenzív személyiséged van, a jelenléted soha nem marad észrevétlenül. Azonban képes vagy kontrollálni az érzelmeidet, nem teszed magad nevetség tárgyává az utcán a kedvesedet csókolgatva és nem ugrasz rögtön a nyakába annak, akit épp most ismertél meg. Mégis, inkább szereted kimutatni az érzéseidet, ahelyett, hogy magadban tartanád. Túl tudod tenni magad minden nehézségen és képes vagy tanulni minden csalódásból, mert inkább megbánod azt, hogy valami nem sikerült, mint azt, hogy meg sem próbáltad.

8. Kíváncsi

A tudásvágyadat csak megduplázza a folytonos függetlenségi vágyad. Kiskorodban sem tudtál mindig a szüleidre hallgatni, egy olyan kapcsolatban sem érzed jól magad, ahol a négy fal közé zárnak. Ritkán akaszkodsz rá másokra és segítséget is csak akkor kérsz, ha olyan helyzetben találod magad, amiből egyedül nem tudsz kimászni. Vad természeted van, ami nem hagyja senkinek és semminek, hogy lerombolja az életét, nem hagyod, hogy negatív gondolatok kerítsenek hatalmukba. Mindig pozitívan látod a dolgokat. Eléggé okos vagy ahhoz, hogy felismerd mások szándékait és sosem esel ezek csapdájába.

9. Feltétel nélküli szeretet

A feltétel nélküli szereteted, ami a társad mellett nyilvánul meg igazán, kiegészül a képzeleted és kreativitásod által, így mindig érdekes, új, és – miért is ne – romantikus dolgokat találsz ki. Nagyon gazdag képzelőerőd van, amit nem csak magadnak kamatoztatsz, hanem a környezetedet is boldog pillanatokkal ajándékozod meg ezáltal. A természet csodálója, és egyben védője is vagy.

Forrás:

http://filantropikum.com/valassz-egy-tukrot-es-tudd-meg-milyen-tulajdonsagot-rejt-lelked/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!