Érdemes ma mindent megcsinálni, amit terveztél...



A Ráknak meg kell tennie valamit, amit nem szeretne, a Mérleg új terveket sző. Napi horoszkóp

Kos

Ma valaki a lábadra fog lépni, de te ne reagálj indulatból erre. Valószínűleg provokálni akar az illető. Számolj el háromig, aztán nyugodtan kérdezd meg, miért tette. Lehet, hogy így akar közelebb kerülni hozzád?

Bika

Ma sikeres napod lesz, szinte sztárként tisztelnek a körülötted lévők. Talán egy feladatot oldottál meg nagyszerűen, vagy csak az új ruháddal tarolsz? Mindegy is, a lényeg, hogy élvezd ki a csodálatot, amely körülvesz!

Ikrek

Ma derékba vághatja a napot egy erőteljes vélemény, mellyel téged illetnek. Ettől te is ingerült leszel, de hidd el, a vitától csak rosszabbodik majd a helyzet. Adj egy kis időt, amíg lecsillapodnak a kedélyek és térjetek vissza a kérdésre később.

Rák

Ma könnyebb lenne kimaradni mindenből egy kicsit, de van, amit nem lehet megkerülni. Mindenki rád figyel és tőled vár megoldást egy problémára és neked ezzel nagy felelősséged van. Bármennyire is elkerülnéd ezt, végül meg kell tenned, amit várnak tőled.

Oroszlán

Ma erős vágyad támad, hogy megnyílj valaki előtt, akit eddig nem avattál a bizalmadba. Ha úgy érzed, nem él vissza vele, akkor beszélj vele, lehet, hogy egy új, szoros barátság kezdődik hamarosan.

Szűz

Ma akadálytalanul áramlik benned az energia és ettől erős gondolatok és erőteljes érzelmek szabadulnak fel benned. Fejezd ki a szenvedélyedet és oszd meg másokkal is, ha pedig valami érdekeset álmodsz, azt jegyezd fel.

Mérleg

Ma egy szikra lobban lángra benned, amitől új ötletek, új tervek születnek a fejedben. Lehelj életet ezekbe a tervekbe, valósítsd meg őket! A lényed belső és külső aspektusai most harmóniában működnek.

Skorpió

Ma valami olyasmibe foghatsz, ami nem mindenkinek tetszik majd a környezetedben. Lehet, hogy valaki ellenkezik majd, de te ragaszkodj az elveidhez és légy magabiztos! Jelezd, hogy amit teszel, azt valójában a közösségért is teszed!

Nyilas

Ne törődj azzal, hogy mások mit gondolnak rólad, te csak menj a magad útján! Bátran haladsz az álmaid felé és ha ez valakinek nem tetszik, az ő baja. Szenvedélyes természeted mindenkinek felkelti a figyelmét, erről nem nagyon tehetsz.

Bak

Ma lehet, hogy több figyelmet kellene szentelned másoknak, a szeretteidnek. Élvezd a velük töltött minőségi időt, szervezz közös tevékenységet és mozdulj ki a szokásos napi rutinból!

Vízöntő

Most a cselekvés ideje van, nem a gondolkodásé. Minden szükséges információval rendelkezel, hogy továbblépj egy ügyben, úgyhogy rajta! Az utadon lesznek segítők, akiknek ne felejts el hálát adni!

Halak

Körülötted minden tele van új lehetőségekkel, csak meg kell ragadnod őket! Ma lehet, hogy nem egyedül, hanem csoportosan kell megoldanod valamit másokkal, de a kezdeményező és a vezető te magad lehetsz. Légy magabiztos!

Forrás:

http://www.alon.hu/bulvar/2017/10/napi-horoszkop-2017-oktober-7-a-cselekvesek-napja/p4

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!