Ezt jósolják neked mára a csillagok...



Ma meglepően könnyen oldod meg a legnehezebb fizikai feladatokat is, ha beveted a józan paraszti észt. Egyébként is érdemes csütörtökön minden helyzetet legalább háromféle szemszögből megvizsgálnod, és érdemes sokkal több időt szánnod arra, hogy megtaláld egy-egy bonyodalom legokosabb megoldását.

Kos

Nagyon könnyedén oldasz meg nagyon komoly szakmai problémákat csütörtökön. Ezekért a komoly szakmai megoldásokért talán olyan jutalmat kapsz a munkahelyeden, amelyre még nem is voltál felkészülve. Igazán könnyen lehet, hogy most a szokatlan megoldásaid szokatlan dicséreteket és előléptetéseket hoznak neked.

Bika

Azt szeretnéd, ha valakinek nagyon jól sikerülne a mai napja. Talán még nem érted az Univerzum logikáját: te nem élheted mások életét, és mások sem élhetik a te életedet. Azaz te csak azért vagy felelős, hogy a te napod jó legyen. Ha mindent megteszel azért, hogy te boldog legyél, azzal segítesz másoknak is.

Ikrek

Mondj igent egy különleges kérésre, és mondj igent egy különleges feladatra. Talán eleinte félsz attól, hogy igent mondj erre a lehetőségre, de hamarosan rájössz majd arra, hogy a legjobb amit tehetsz, az, ha beleállsz ebbe a lehetőségbe, és ha elfogadod ezt a kihívást. Bátorság, minden a legnagyobb rendben van.

Rák

Vigyázz a gyomrodra, mert csütörtökön könnyen elcsaphatod a hasadat! Ma ne próbálj ki ismeretlen alapanyagokat, és talán az lenne a legjobb, ha nem is vásárolnál olyan helyen, amit még nem próbáltál ki. Lehet, hogy ma ahhoz lesz kedved, hogy egy léböjtöt tarts – ez is nagyszerű ötlet neked mára.

Oroszlán

Több időt és energiát kellene a hobbidnak szentelned. A hobbid nem időpocsékolás! Sőt! A hobbid segít abban, hogy eredményesebb legyél a munkádban, és abban is, hogy boldogabb legyél a magánéletedben. Lehet, hogy nehéz időt szakítanod a hobbidra, de mégis megéri ezt tenned, mert a hobbid fontosabb, mint gondolnád.

Szűz

Könnyen elbizonytalanodhatsz a döntéseidben csütörtökön. Talán pont a legjobb és legfontosabb döntéseidben bizonytalanodsz el. Talán pont azokban a döntéseidben bizonytalanodsz el, amiket olyan egyszerűen és könnyedén hoztál meg. Ma tudatosítsd magadban, hogy könnyedén és egyszerűen is lehet jó döntést hozni!

Mérleg

A szerelmed tud segíteni neked, szinte bármiben. Ez azonban nem jelenti azt, hogy folyton hozzá kell szaladnod a problémáiddal. Ha így teszel, akkor ő elkezdheti úgy érezni magát, mint egy problémamegoldó, mintha ő már csak erre lenne jó neked. Ez pedig határozottan nem tenne jót a kapcsolatotoknak.

Skorpió

Néha szükséged van egy kis szünetre, és szükséged van arra, hogy egy kicsit kipihend magadat. Mostanában túl sokat hajtasz a munkahelyeden, és otthon is. A házimunka még akkor is fárasztó, ha jókedvvel végzed, és a gyereknevelés is sok energiát kivehet belőled. Adj magadnak időt a pihenésre csütörtökön.

Nyilas

Tökéletesen kézben tartod a dolgokat, és minden eseményt úgy irányítasz, ahogy szeretnél. Csütörtökön nagy taktikus vagy, aki pontosan ki tudja számolni, mit mondjon, vagy mit tegyen, hogy az események úgy alakuljanak, ahogyan azt ő szeretné. Ne élj vissza ezzel a képességeddel, és csak jóra használd!

Bak

Túl sok energiát és figyelmet szentelsz annak, hogy a múlton rágódsz, és olyasmivel törődsz, ami egyszer már elmúlt, és soha többet nem tér már vissza. Érdemes lenne most a figyelmedet a múltból a jelenbe helyezni. Foglalkozz azzal, ami valóban van, és ne azzal, ami valóban volt.

Vízöntő

Olyan sokat számoltál, és olyan nagyon megterveztél valamit, hogy azt hiszed, már semmi sem jöhet közbe. A csütörtök azonban a váratlan fordulatok napja. Ma talán csupa olyasmi történik, amikre nem voltál felkészülve. Könnyen lehet, hogy végül minden máshogy, de minden jobban alakul, mint ahogy eltervezted.

Halak

Egy olyan szövetségest találsz csütörtökön, aki felbecsülhetetlenül értékes a számodra. Ez a szövetséges most segít neked abban, hogy megvalósítsd egy réges-régi álmodat. Olyan álmot valósíthatsz meg csütörtökön, amelyről már régóta azt hitted, hogy nem érheted el, és nem kaphatod meg.

Forrás:

http://www.nlcafe.hu/horoszkop/20170921/napi_horoszkop_20170921/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!