Erre számíthatsz a csillagok szerint a héten...



A Bikáknak muszáj letérniük a szokott útról, mindenképpen hasznukra válik! Az Oroszlánok számára a szellemi fejlődés hete lehet a következő, a Mérlegeknek pedig jó pár nehéz kérdést meg kell válaszolniuk. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

A hét eleje döcögősen indul, különféle életterületeken is akadályok sokaságát kell leküzdened, ám biztos, hogy sikerülni fog, hisz a növő hold pozitív energiáiból folyamatosan tudsz majd töltekezni és a legjobb pillanatokban nagyszerű döntéseket hozni. Átmenetileg akár azt is érezheted, hogy sokan ki akarják használni jó indulatodat, kedvességedet, odaadásodat, ám az idő múlásával megérted, hogy ezek remek tanulnivalók, a kétségek tovaszállnak, és egyre jobban fogod magad érezni a bőrödben. Csütörtökig állnod kell a sarat, és nem szabad minden apróságot magadra venned, aztán pénteken és a hétvégén már-már zavarba ejtően jól alakulnak a dolgaid. Teljesen lenyugszol, sőt vidámság jellemzi mindennapjaidat, és másokat is motiválsz.

Bika

Szakmai és/vagy tanulmányi téren jelentős előrelépésekre számíthatsz. Fontos, hogy neked kell új útra lépned, s ez sok odaadást és figyelmet kíván majd tőled, de végül úgyis jól teszed a dolgodat. Persze az, hogy maholnap beköszönt szeptember hava, egyébként is remek hatással lesz rád, újat akarsz csinálni és alkotni, esetleg nyelvet tanulni, más emberekkel, idegen kultúrákkal ismerkedni – végül pedig kilépni a megszokások szűk zónájából. Egy biztos: bármit tégy ezen a héten, minden jó hatással lesz rád, hosszú távon pedig hasznodra lesz, akármi történjék, és változzon körülötted. Fontos, hogy ne futamodj meg a kihívások elől, mert szükséged van új élményekre.

Ikrek

Ez a hét le fog terhelni, és nem is fogunk téged mással hitegetni. Mind szellemileg, mind pedig fizikálisan hajlamos leszel szétaprózni magadat, s ha majd a hétvégén úgy érzed magad, mint egy kifacsart citrom, az nem a véletlen műve. Zsúfolásig telik a naptárad, rengeteg a teendő mindennap, és képtelenség lesz kiugrani a mókuskerékből. Az egyhangúság máshol keres magának menedéket, mert nálad feleslegesen kopogtat az ajtón. A gondolataid és a fantáziád működjön együtt, hogy a legjobb eredményeket mutathasd fel. Minden ötletet azonnal vess be a cél érdekében. Ha nincs, aki segítsen, akkor jusson eszedbe, hogy egymagad is képes vagy bármire! Az égiek minden terved megvalósításában támogatnak.

Rák

Ne lepődj meg azon, és ne is keresd az okát annak, hogy miért adódik a hét legelején sok vitás helyzet és bonyodalom. Talán azért, hogy zavarjon, s kimond bátran, nem kell a konfliktus, és békében akarsz élni önmagaddal és a környezeted minden tagjával? Nos, akkor kedden és az azt követő napokban már örülhetsz annak, hogy minden megy, mint a karikacsapás. Ha kérdezel, megkapod a válaszokat, ha elakadsz, biztos lesz, aki segít. Ha hibázol, gyorsan meg tudod oldani az aktuális feladatot, ha pedig eleve sikerre viszel valamit, sokan fognak neked gratulálni, és veled együtt örülni. A szerencse gyorsan melléd szegődik, a legkülönfélébb formában tapasztalhatod meg, milyen jó a mázlisták táborát gyarapítani.

Oroszlán

Ez előtted álló napok jóval kedvezőbben alakulnak, mint bármi, amiben reménykedtél. Ez talán azért meglepő, hisz rengeteg tennivalód volt mostanság, és sokszor felhasználtad az utolsó energiamorzsáidat - ám most ez nem így lesz! Szakmai téren nagyot léphetsz előre, tanulmányi téren konkrét célokat tűzöl ki magad elé, így a megvalósítás is játszi könnyedségűvé válik. Folyamatosan lesz módod a szellemi fejlődésre, akár egy tanfolyam vagy egy továbbképzés által. Tágíthatod a horizontot, s végre magadénak tudhatod azokat a dicséreteket, melyek elmaradtak mostanság. A rengeteg tennivaló mellett ne feledd, hogy a családod vagy a kedvesed támogatása nélkül nem jutottál volna ilyen messzire, úgyhogy szentelj időt a magánéleted szebbé tételére is.

Szűz

Vegyes hatások jellemzik a következő napokat, folyamatos növekedésben lesz a hold, és bár mindig fel tudsz töltődni energiával, azért ne vállalj többletmunkát úgy, hogy közben a saját dolgaidat ezekért cserébe háttérbe kell szorítanod. Adódnak majd olyan pillanatok, amikor igencsak fáradttá és nyűgössé válsz, ilyenkor picit húzódj vissza a csend világába. Könnyen megeshet, hogy alkalmanként a pokolba kívánsz mindent, de hidd el, hogy az események valójában rengeteg pozitív fordulatot hoznak, s a te javadra fordítanak hamarosan mindent. A látszólag nehéz és bonyolult dolgokból alakulnak ki a leglátványosabb sikerek. Lesz a következő napokban nehézkes, leterhelő és mosolyra fakasztó történés egyaránt, s ha elfogadod a változást, akkor a sors kegyes lesz hozzád.

Mérleg

Többször is kényszerhelyzetbe kerülsz, mert a körülmények nem teszik lehetővé, hogy továbbra is a homokba dugd a fejedet egy vagy akár több konkrét üggyel összefüggésben. Nehéz kérdéseket kell megválaszolnod, ugyanakkor tudd, hogy ha beleállsz ezekbe a helyzetekbe, a végén érezhető lesz, ahogy a súlyos terhek lepotyognak a válladról. Olyan témák kerülnek központi helyre, melyekről általában nem szívesen beszélsz, ám most elkerülhetetlen lesz. Többször is szóba kerül a becsületesség, az őszinteség, a figyelem témaköre, mások tisztelete, s ebben te jó vagy, hát adj teret a szeretet különféle megnyilvánulásainak. Csakis előre nézhetsz, a hátrafelé tekingetés gátol, és időt vesz el.

Skorpió

Nagyszerű napok jönnek, panaszra nem lehet okod, sőt inkább zavarba ejtő lehet az, hogy könnyedén mész utadon, és kerülsz egyre közelebb valamely nagy célodhoz. Igyekezz a jó körülményekből a lehető legtöbbet kihozni, ehhez pedig semmi másra, mint kitartásra lesz szükséged! Ne téblábolj, ne húzd az időt, csak tedd a dolgodat, és fogadd el az új lehetőségeket is, amelyek közül egy-kettő valószínűleg inkább kihívásnak fog tűnni eleinte. Ne csóváld a fejedet csupán azért, mert tele leszel feladatokkal, vagy azért, mert a szabadidőd nullára csökken. A múlt héten sem voltál tétlen, de ez a mostani talán az év legmozgalmasabb peridusának ígérkezik. Minden életterületen nőnek az esélyeid, szaporodnak a lehetőségeid.

Nyilas

A hét elején keresed a békességet és a csendet, ugyanakkor nem feltétlenül fogod megtalálni. Egyszerűen nem leled meg azt az inspirációt, amire szükséged lenne a továbblépéshez, nem áll melléd az az ember, aki könnyedén nagyot lendíthetne rajtad. Ennek egyik legfőbb oka az, hogy semmi sem akar a tervezettek vagy épp a kedved szerint alakulni, bármihez nyúlsz, az nem halad, vagy csak nagyon lassan. Légy türelmes, ez kifejezetten fura helyzet, s előreláthatólag csupán csütörtökön fog oldódni, utána hirtelen minden lendületbe jön, és a dolgok könnyebbé válnak. Hétvégére eléred a csúcspontot, bármire kapható leszel. A hét második fele nagyszerű, mozgalmas és izgalmas lesz, mindaz, ami nem sikerült hétfőn vagy kedden, szinte magától megoldódik később.

Bak

A hét első felében kissé vontatottan mennek a dolgaid, úgy tűnhet, hogy pár feladat jóval több erőfeszítést kíván tőled, mint máskor. Ám tudod, semmi sem történik véletlenül, s épp a többletidő által gyűjthetsz érdekes tapasztalatokat, vagy ismerhetsz meg olyan embereket, akikkel kölcsönösen segíthetitek egymást. Összességében elég vegyesek lesznek a heti konstellációk, ám aggodalomra nincs ok, csupán sok a teendőd, így pedig jóval körültekintőbbnek, figyelmesebbnek és toleránsabbnak kell lenned mindenkivel. Bakként nagyon ritkán vagy szeleburdi, és a most következő héten ez végképp nem megengedhető! Mivel rengeteg kérés és ajánlat érkezik hozzád, ezért nagyon fontos lesz, hogy ne mondj elhamarkodottan igent vagy nemet semmire!

Vízöntő

Ezen a héten szinte folyamatosan fura kételyek gyötörnek, többször is elbizonytalanodsz, vajon jó úton jársz-e, s miként kellene változtatnod a körülményeiden? A kérdések egyre csak szaporodnak, miközben tudod, hogy ha a tettek mezejére lépnél, gyorsan megoldanál mindent. Döntsd el azt, vajon ismét belevágsz-e egy már igen monoton, számodra csak kényszerűségből végzett feladatba, vagy merész leszel, és odafigyelsz a Szaturnusz instrukcióira? Ez a planéta ezen a héten segítségedre lesz, arra tud sarkallni, hogy továbblépj, és néhány dolgot alaposan reformálj magad körül. Jó helyen vagy? Nem? Ha megérett benned az igény a változtatások alkalmazására, végül minden körülmény adott lesz arra, hogy magasra emelkedj.

Halak

Kifejezetten kellemes és inspiráló égi konstellációk világítják meg utadat, egészen a célszalagig! Nem kell sötétben tapogatóznod, mert sokan, egyben szívesen támogatnak abban, hogy eljuss oda, ahová szeretnél. Mindig jön valaki, aki válaszol a kérdésedre, vagy fényt gyújt neked, így pedig könnyebben megérted azt is, mi a jó, és mi az, ami csak gátol a haladásban. Nem kell segítséget kérned senkitől, hisz anélkül is örömmel adnak neked valamit az emberek, alkalmanként akár ismeretlenek is. Jelentős áttörést érhetsz most el, hisz ezen a héten biztosan nem engeded, hogy mások döntsenek a fejed felett. A jótékony növő hold segítségével te biztosan tele leszel erővel, energiával, minden feladatot meg tudsz oldani, amibe csak belekezdesz.

Forrás:

http://www.life.hu/horoszkop/20170824-heti-horoszkop-augusztus-28-szeptember-1.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!