Az életéért küzdenek.



Jelenleg is az életéért küzd a legendás angol labdarúgó és edző, Ray Wilkins, miután szívrohamot kapott és összeesett az otthonában.

A 61 éves Ray Wilkinst szerdán kellett kórházba szállítani. Szívrohamot kapott és ennek következtében elesett, ráadásul a fejét is nagyon beütötte. Az orvosok ezért úgy döntöttek, hogy mesterséges kómába helyezik - írja a Mirror.

Az egykori Chelsea-játékos felesége az angol napilapnak elmondta, férjét az intenzíven ápolják és nagyon kritikus állapotban van. Hozzátette, hogy nem igazán volt előjele az egésznek, hiszen egy nappal korábban még részt vett a Talksport műsorában, ahol állandó vendégként szerepelt.

Legközelebb kedden lesz egy vizsgálata, felesége reméli, hogy jó hírekkel fognak szolgálni az orvosok.

Ray Wilkins igazi legendának számít az angol labdarúgásban. 84 alkalommal szerepelt a válogatottban. Hat éven keresztül erősítette a Chelsea együttesét, hosszabb ideig játszott a Manchester Unitedben, de megfordult az AC Milanban, a PSG-ben és a Rangersben is.

Forrás:

http://www.blikk.hu/sport/kulfoldi-foci/szivrohamot-kapott-es-az-eleteert-kuzd-a-legendas-angol-focista/ww41647?utm_source=hirkereso&utm_medium=hirkereso&utm_campaign=hirkereso

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!