Mély gyászban az ismert énekes.



Élőben jelentkezett be a közösségi oldalán Majka, aki amellett, hogy a koncertjeiről mesélt, rajongóinak elárulta, hogy két hete elvesztette édesanyját.

Majka édesanyja hosszú évek óta küzdött a rákkal, két héttel ezelőtt azonban feladta a harcot. A rapper most egy személyes hangú videóban mesélt követőinek arról a fájdalomról, amit az elmúlt időszakban átélt.

Sajnos az én drága jó édesanyám elköszönt tőlünk. Neki már egy megváltás volt az, hogy elment... Konkrétan az elmúlt egy évben, amit ő átélt, és hogy láttam, hogy hogy változik meg egy ember, aki egy életerős, életvidám asszony volt... Az elmúlt tizenkilenc évben kemoterápiás kezelésre járt, ebből az elmúlt 19-20 évből öt volt neki olyan, amikor tünetmentes volt. És gyakorlatilag most már feladta a szervezete a harcot. És ezelőtt két héttel elköszönt tőlünk. Jövő hét kedden lesz a temetés. És ez nagyon nehéz... Nincsen apa, nincsen anya, ilyenkor egy embernek fel kell nőnie és meg kell birkóznia ezzel a feladattal, de nyilván van egy családom, akiket mindennél jobban szeretek' – árulta el elcsukló hangon.

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20180615-edesanyjat-gyaszolja-majka-rak.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!