Ez az ok, amiért nem lehet.



Sürgős szívműtétre lenne szüksége Boros Lajosnak, de az operáció időpontja egyre tolódik. Előbb a rádiós súlya volt a probléma, viszont most a húsvéti vizsgálat még nagyobb gondot tárt fel. Megérkeztek a vizsgálatok eredményei, és kedden az orvosok megállapították: Lali király nincs abban az állapotban, hogy műteni lehessen.

 

„Csináltattak velem egy úgynevezett »vitális szűrővizsgálatot«, a légzésfunkciómat ellenőrizték. Háromszor kellett belefújnom egy készülékbe, mert az első szinte érzékelhetetlen volt. Az első próbálkozáskor azt hitték a nővérek, hogy viccelek. Amikor újra megpróbáltam, még rosszabb lett az eredmény. A harmadiknál pedig még annál is gyengébb.

A légzésfunkcióm negyvenszázalékos, ami kevés ahhoz, hogy mélyaltatásba rakjanak. Emiatt most mindennap tüdőtágító port kell beszívjak. De ha ez nem lenne elég, kiderült, hogy gyulladás is van a szervezetemben. Amíg az nem múlik el, addig nem műthetnek, mert a szív a legkönnyebben fertőződő szerv. Erre a bajra is kaptam gyógyszert, amit egy hétig kell szednem. viszont két kizáró oka is van az operációnak....' - számolt be Boros a Ripostnak az állapotáról.

Forrás:

http://netujsag.net/szomoru-hirt-kozoltek-az-orvosok-boros-lajossal-akarmilyen-surgos-is-nem-muthetik-meg-a-szivet-83250

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!