A háttérben ez zajlik valójában.



Sokadik alkalommal áll egymás oldalán a kamerák elé Majka és Tilla a Bezár a bazár című gémshow forgatásain. A két műsorvezető összeszokott páros, és most Tilla azt is eléárulta, milyen a viszony igazából közöttük.

 

'Majkát kö­rülbelül nyolc néven szólítom folyamatosan: Majka, Majki, Majkika, Majkusz, Péter, Petike, Haver, Haverka. Ez mi, ha nem a szeretet jele?' - kezdte a Borsnak - 'Majkival még öt évvel ezelőtt, az Ezek megőrültek harmincöt napos forgatása alatt szerettük meg egymást. Ennyi idő alatt vagy megunsz, meggyűlölsz valakit, vagy egy életre megszereted, velünk az utóbbi történt. Sok esetben mások vagyunk, más a habitusunk, de ez nem összeugraszt, hanem inkább összeforraszt minket. Mindkettőnknek nagyon jó élmény megélni egy ilyen könnyen működő, szeretetteljes kapcsolatot.

Sokat dumálunk, okoskodunk, mindent megvitatunk, ami az életünkben történik, és nagyjából minden forgatási napon, amikor elfáradunk, kapunk egy ötperces röhögőgörcsöt, amikor egymásra sem merünk nézni, mert azonnal óvodás­szintre kerültünk. Ez a legjobb egy munkában, amikor nem kell erőlködni, nem kell eljátszanod, hogy bírod a másikat' – mondja Till Attila a lapnak.

 

Forrás:

http://netujsag.net/nem-hallgat-tovabb-tilla-elmondta-igazabol-mit-gondol-majkarol-82918

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!