Igen csak megdöbbentek.



Hosszú Katinka és Shane Tusup pár hónapos mosolyszünet után újra egy párt alkot, amit az úszónő egy fotóval tudatott a közösségi oldalán. „Te és én a világ ellen” – írta Katinka a kép mellé, egyértelművé téve, hogy rendeződött férjével a kapcsolata.

A békülés híre Puzsér Róberthez is elért, aki – úgy tűnik – az örömhír közlésének módja mellett egyéb dolgokat sem néz túl jó szemmel az úszónővel kapcsolatban. A megmondóember a Facebook-oldalán fejtette ki a véleményét.

 

„Tisztelem Hosszú Katinka eredményeit, de nagyon nem tetszik az az üzleti modell, ahol a horribilis pénzdíjakat besöprő, és bőrének minden négyzetcentiméterét hirdetési felületként értékesítő úszónő még a magyar államból is ezernyi előjogot meg egy csomó pénzt sajtol ki. Úgy gondolom, ha egy sportoló piaci alapon sikeressé válik, meg kell vonni az állami támogatását. A magyar állam feladata a tömegsport és az utánpótlásnevelés finanszírozása, nem pedig sztársportolók százmillióinak gyarapítása – legyenek azok akár úszók, akár vívók, akár labdarúgók.

Hosszú Katinka kiállását Gyárfás Tamással szemben mélységes szimpátiával figyeltem – bár bevallom, már akkor is zavart az Iron Lady-brand, a szégyentelen nyomulás a közösségi médiában, az önfétis alapjain gyakorolt mindennapos motivációs trénerkedés meg az a büszke ízléstelenség, amellyel a politika és a média az utolsó magyar szupersztár előtt hajbókol. Hosszú Katinka rég nem tapasztalt erővel rántotta vissza a magyarságot a nagy nemzeti aranylázba – személyében újra itt volt a bizonyíték, milyen nagyszerű sportnemzet a magyar, miközben az Iron Lady sikereinek legfőbb komponense, hogy elhagyta a hazai közeget, és egy külföldi edzővel készül. A büszke sportnemzet eközben egyre lejjebb és lejjebb csúszik: hiába költ az állam elképesztő pénzeket az élsportra, a magyar versenyzők egyre kevesebb sportágban és egyre kevésbé tartoznak a világelithez, miközben a magyar átlagember egész Európában a legbetegesebb.

Szomorúan szemléltem, ahogy a bulvársajtó Hosszú Katinka és Shane Tusup szakításán kérődzik – sajnáltam, hogy a párkapcsolatuk válságát reflektorok kereszttüzében kell rendezniük. Kicsit szánalmas volt, ahogy a sok boldog szelfi meg a sok közszemlére tett romantikus vallomás után a nyilvánosság elöl menekültek: szerelmi életük hirtelen már nem volt közérdekű. Az azonban már pofátlanság, hogy a békülésüket követő percben közös képük az alábbi üzenettel virít a facebookon: „Ketten a világ ellen!”

Ti ketten a világ ellen?! Hiszen ti tegnap még szóba sem álltatok egymással!Tegnap még szünetelt az országos királykodás a boldog párkapcsolatotokkal – ma meg már újra ugyanazt adjátok elő, amit tegnapelőtt?! Mintha nem is történt volna semmi, mintha az elmúlt hetekben nem tettétek volna nevetségessé az egész csodálatos szerelmeteket? Most megint ti ketten a világ ellen, aztán pár hónap múlva majd megint az én ügyvédeim a te ügyvédeid ellen, az én házam a te részvényeid ellen?

Miért nem lehet ezt ízlésesen és visszafogottan csinálni? Miért nem érik be azzal, hogy „kibékültünk, újra megpróbáljuk”? Miért kell mindjárt egy háborút hazudniuk a világ ellen, miután az a bizonyos világ hónapok óta azért izgul, hogy ők kibéküljenek? Az Iron Ladyt tenyerén hordozza a világ: szurkol az aranyaiért és a boldogságáért – s amikor ő erre a világra pillant, ellenséget lát. Vajon hol követte el a hibát a világ, hogy Hosszú Katinka nem érzi az imádatát?

Forrás:

http://netujsag.net/megdobbentunk-azon-amit-puzser-robert-nyilatkozott-ez-a-velemenye-hosszu-katinkaekrol-82950

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!