Ez az ok, amiért ennyire kikelt önmagából.



Harry her­ceg és Meg­han Markle kény­te­len a leg­fon­to­sabb ba­rá­taik nél­kül ün­ne­pelni a nagy napot.

Michelle Obama segített összehozni Harry herceget és menyasszonyát, Meghan Markle-t - a jegyespár ezért nagyon hálás, és teljesen maga alatt van, hogy a volt First Lady nem lehet ott az esküvőjükön. A beszámolók szerint Harry egyenesen 'füstölög'. Michelle Obama ugyanis titkos kulcsszerepet játszott a szerelem kibontakozásában.

A 33 éves Harry és Barack Obama már 2015-ös első találkozásuk óta jó barátságot ápol, még Obama elnöksége alatt ismerték meg egymást. Most azonban kiderült, hogy sokkal több szál köti össze őket, hiszen a volt elnök felesége mutatta be egymásnak a herceget és a színésznőt.

Így Harry elképzelhetetlennek tartotta, hogy Obamáék ne legyenek ott az esküvőn, ám mivel egy politikus sem lesz jelen, őket sem hívhatták meg. Többek közt például Donald Trump jelenlegi amerikai elnök sincs a meghívottak listáján, így az Obama-házaspár jelenléte akár nemzetközi botrányhoz is vezethetett volna.

A jegyespárnak így nincs más hátra, mint elfogadni, hogy barátaik nem vehetnek részt a május 19-i esküvőnA hivatalos magyarázat szerintazért nem lesznek politikusok a nagy napon, mert Vilmossal ellentétben, Harry biztos, hogy soha nem lesz király - írja a Mirror.

Forrás:

https://ripost.hu/cikk-michelle-obama-harry-herceg-meghan-markle

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!