Most megtudhatod, hogy milyen ajándék az, amire igazán vágysz.



A Kosnak rengeteg mozgásra, aktivitásra van szüksége, ezért eszedbe ne jusson olyan ajándékot venni, amelyet neki kell összeállítani, vagy babrálni vele. Inkább lepd meg egy ajándékutalvánnyal, így olyan terméket választ, amilyet csak akar. De kitűnő ötlet még a sportfelszerelés is a fa alatt, a snowboard, az égővörös síkesztyű. A Kos gyakran álmodik piros sportkocsikról, de örülni tud annak is, ha kap egy szuper napszemüveget a cabrio helyett. A Kos nőknél nagyon bejön a vörös fehérnemű, a gránát vagy rubin ékszer. A Kos gyereknél számítógépes játékok a befutók. Ne tölts túl sok időt az ajándék becsomagolásával, mert a Kos a legszebb papírt is másodpercek alatt széttépi, ez a türelmetlenségének és a kíváncsiságának köszönhető.

Bika

Nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos Bikánknak! Inkább egy igényes bőr pénztárca, mint egy gagyi táskaszett, hiszen a Bika nagy hangsúlyt helyez a minőségre. Ha ruhát választunk, az is inkább elegáns legyen, mint hivalkodó, legjobb, ha zöldes, földes árnyalatokat veszünk. A Bika nők nagyon örülnek a klasszikus, örök darabnak számító ékszereknek. Szintén nem lövünk mellé, ha érzéki parfümmel kényeztetjük őket, mert a Bika hölgyek szívesen kábulnak el a finom illatoktól. Nagyon jó ajándék a szakácskönyv, vagy azok a fotók, amelyek a világ kulináris élvezeteit ábrázolják. Jó ajándék még a minőségi bor, a drága csokoládé vagy a kiváló élelmiszer. A Bika gyerekek azon kevesek közé tartoznak, akik a betétkönyvnek is maradéktalanul tudnak örülni, a kicsik pedig az építőkockáknak.

Ikrek

Remek ajándék a könyv, főleg, ha egzotikus világba kalauzolja az olvasóját. Egy érdekes magazin-előfizetés is kielégíti állandó kíváncsiságát, amely űzi és hajtja az újdonságok felé. Ha befizeted őt egy olasznyelv-tanfolyamra, akkor rögtön bizonyítani akarja a tehetségét, és nagy erőkkel veti bele magát a tanulásba. Kitörő örömet vált ki belőle a legmodernebb high-tech mobil is, amellyel mindenhol eldicsekszik. Igazi meglepetést jelentenek neki az írószerek, az órák, egy díszes határidőnapló vagy fotózáshoz, videózáshoz szükséges holmik. Az Ikrek nőket elvarázsolja a divatvilág legújabb trendje és a tarkabarka színek. Az Ikrek gyerkőc az olyan ajándékokat kedveli, amelyeket sok baráttal együtt próbálhat ki.

Rák

Örül azoknak a régi, esetleg antik tárgyaknak, amelyek a gyermekkorára emlékeztetik. Szintén nagyra értékeli a nemes borokat, a finom alkoholt, a világ bármely tájáról kapott fűszert vagy olajat. A Rák nők vonzódnak az ezüsttárgyakhoz, de megörvendeztethetjük őket komolyzenei CD-vel is, vagy egy vastag, puha gyapjútakaróval. Figyeljünk oda a csomagolásra, mert Rákunk sokat ad arra, hogy elegáns legyen az, amit kap.

Oroszlán

Nyugodtan lehet az ajándék kissé hivalkodó, ezt tedd még feltűnőbbé a csillogó csomagolással. Az Oroszlánok mindent szeretnek, ami csillog-villog. Lehet az egy szépen keretezett tükör, a nőknél pedig nagyon bejön a gyémánt! Örül az ékszernek, de az opera- vagy koncertjegy is elkábítja. Nagyon szereti a luxusholmikat, imád ritkaságokat kapni, de örül a finom pezsgőnek, az antik poharaknak, a szokatlan lakberendezési tárgyaknak, a nagy keleti párnáknak, ágytakaróknak. Vonzódik a képekhez, a grafikákhoz, a minőségi kozmetikumokhoz. Mivel büszke a családjára, a gyermekeire, jól tesszük, ha őket is meglepjük némi aprósággal.

Szűz

Ne vegyél neki drága ajándékot, mert rögtön gyanút fog, és azt kutatja, hogy mit akarsz tőle. Örül a lexikonnak, a szakirodalomnak. Szívesen veszi a visszafogott, diszkrét illatú parfümöt, kedveli a régi, felhúzható játék figurákat, az ólomkatonákat, a kerámiaangyalkákat, a kötényt, az edényfogó kesztyűt, a poháralátétet, a szakácskönyveket, a kasmírsálat, a finom sütit, a bőr pénztárcát, és díjazza, ha befizeted őt egy masszázsra. A Szűz gyerekekre a gyűjtögetés jellemző, ezért a hobbijának megfelelően szerezd be neki a gyűjtemény következő darabját. Könyvtárát még feltöltheted újabb könyvekkel, de kedveli a kirakós játékokat is.

Mérleg

Mérlegünk mindent szeret, ami jól néz ki, finom az illata vagy kellemesen cseng. Lehet ez illatgyertya – még ha nem is annyira trendi az idén, ő akkor is örül neki! -, szélcsengő, váza, pohár, golfozáshoz, vitorlázáshoz, repüléshez szükséges speciális ruhadarabok. Biztos befutó lehet nála az igényes lakás-kiegészítő. Ha nem ismered pontosan az ízlését, akkor egy elegáns csomagolású, minőségi kozmetikummal is meglepheted. De ajándékozhatsz neki CD-t, színházjegyeket, befizetheted őt egy tánctanfolyamra, vagy egy kétszemélyes vacsorára, elegáns étterembe. Mérlegünk nagyra értékeli a díszes csomagolást, ezért burkold ajándékodat drága papírba.

Skorpió

Nem egyszerű a kérdés, mert igényli az extrém dolgokat. Hűvös elegancia, egzotikum, fekete ruhák, táskák, kiegészítők mindig bejönnek nála. A könyvekben a krimit, a pszichológiát, az ezotériát vagy az erotikus irodalmat részesíti előnyben. Csábító parfüm vagy ezüst ékszer szintén bejön. De lelkesedést vált ki belőlük egy MP3-as lejátszó vagy egy digitális kamera is. Skorpiódnak vehetsz titokzatos fűszereket, furcsa gyógynövényeket, előszeretettel viseltetik a természetes ajándékok iránt is, ilyenek a trópusi növények vagy az indián kegytárgyak az Amazonas vidékéről.

Nyilas

A Nyilas álma egy világ körüli út. Ha erre nem tudod őt befizetni, akkor vegyél neki útikönyvet vagy távoli kultúrákat bemutató képeskönyvet, CD-t, hátizsákot, túrabakancsot. A zene terén érvényes: inkább egzotikus társadalmak rituális népballadái, mintsem a top ten slágerlista. Kitűnő ajándék a sportfelszerelés, nők esetében pedig a különleges ékszerek, a csábító fehérneműk. Férfiaknál nem nyúlunk mellé, ha szivarokkal vagy finom whiskyvel lepjük meg. Nyilasunk örül a rózsakvarcból készült elefántnak, az alabástromból faragott skarabeusznak, de az antik képkeretnek is. A Nyilas gyerekeket XXL méretű nyalánksággal lepjük meg, és örülnek minden olyan dolognak is, amivel felfedezőst játszhatnak.

Bak

Felesleges csillogó tárgyakat venni neki. Eme földi jegy szülötte azokra a tárgyakra bukik, amelyeknek értelme van. Örömkitörés követheti egy-egy nyakkendő, zokni vagy konyhai eszköz megpillantását. Számítógépes kiegészítőkkel, laptoptáskával, elegáns tollakkal, karórával is megtaláljuk nála a számításunkat. Felhőtlen boldogságot okozhatunk neki egy igényes sakk-készlettel. Mivel imádják a hegyeket, ezért hegymászó-felszerelés vagy sícuccok is szóba jöhetnek. Kerüljük az utolsó percben, hirtelen beszerzett ajándékot, az olcsó gagyikat. Ezt ugyanúgy nem értékeli, mint a hihetetlenül drága, csillogó cuccokat. Megdobogtatja a szívét, ha régies, értékes szakácskönyvet, kódexet vagy régi hagyományokról szóló könyvet kap. De ha veszünk a kertjébe egy facsemetét vagy a teraszára egy nagy növényt, attól is boldog lesz.

Vízöntő

Lényeg, hogy az ajándék eredeti legyen. A bolhapiaci giccsel is inkább örömet okozol neki, mint egy unalmas vásárlási utalvánnyal. Ha ruhát vagy berendezési tárgyat vásárolsz, akkor se tucatárut és egyéb nagyáruházak gazdaságos termékeit válaszd. Divatcikkek esetén csak a legújabb trend jöhet szóba, ez igaz a sporteszközökre is. Mosolyt varázsolhatsz az arcára képzőművészeti tárgyakkal, elektronikus kütyükkel, ázsiai shopokban kapható finomságokkal is. Mivel Vízöntőnk nem nagyon veszi a fáradságot, hogy neked drága ajándék után kajtasson, ezért nem sértődik meg, ha csak valamilyen csekélységet kap tőled. Vehetsz neki akár képregényt vagy sci-fi könyvet is.

Halak

Ha a Halaknak akarsz örömet szerezni, akkor menj be egy ezoterikus boltba. Rengeteg Buddha-szobrot, meditációs muzsikát, nemes követ és füstölőt találhatsz. Jó ötlet még a wellnesshétvége vagy a masszázsutalvány. Ha álomfejtő könyvet, szerencsét hozó bambuszt, finom teát és teaszettet ajándékozol, szintén nem lősz mellé. Különösen örül a jóga tanfolyamnak, verseskötetnek, uszodabérletnek, romantikus, játékos ékszereknek, pasztell fehérneműnek, a dizájnos gyertyatartónak, a szerelmes regénynek. A Halak gyerkőcnek nagy meglepetés lenne az akvárium, a mese- vagy fantáziakönyv, a kifestő, a babaház.

Forrás:

http://szorakozzonline.hu/2017/12/11/horoszkopod-elarulja-milyen-ajandekra-vagysz-lelked-melyen/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!