Így néz ki most a színésznő, ma is gyönyörű...



1985-ben mutatták be a televíziók az Anne a Zöld Oromból című kanadai tévésorozatot, amely egy árva kislány kalandjait mesélte el. Anne Shirley szerepét az akkor mindössze 17 éves Megan Followsnak adták a készítők, akit háromezer jelentkező választottak ki.

Habár a rendező, a producer és az író eleinte aggódott, hogy a vörös hajú kislány talán túl idős erre a szerepre, jól döntöttek, hiszen a széria óriási siker a világ számos országában, Megan Follows neve pedig örökre egybeforrt Annáéval.

Megan Follows márciusban ünnepelte 49. születésnapját, és a mai napig forgat. Elcsíphettük őt olyan népszerű sorozatok egy-egy epizódjában, mint a Doktor House, a Vészhelyzet, az X-akták és a Miami helyszínelők, az elmúlt években pedig Az uralkodónő című történelmi sorozatban láthattuk, amiben ő alakítja Medici Katalint.

A magánéletben sajnos nem találta meg a tartós boldogságot, hiszen első férjétől, Christopher David Porter fotóstól öt év házasság után, 1996-ban vált el. Két közös gyermekük született: Lyla Anne 1991-ben, Russell pedig 1994-ben jött a világra. 

Forrás:

http://femina.hu/vilagsztar/megan-follows-2017/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!