A döntésedet nagyban meghatározza a személyiséged...



A 6 helyszín közül hová utaznál el legszívesebben, ha a pénz nem számítana?

Nézd meg, hogy a döntésed mit árul el a személyiségedről!

1. Igényes és kifinomult

Mindenben azt vallod, hogy a „kevesebb több”. Ügyelsz arra, hogy minden, ami körülvesz téged az igényes legyen. Nem vagy fukar: amire szükséged van, azt nem vonod meg magadtól. Megtalálod az egyensúlyt az élet minden területén, és ezért is lehet, hogy azt érzed: a helyeden vagy!

2. Maximalista és bátor

Mindig mindenben a legjobb akarsz lenni. Nem csak a saját életedet, de másokét is irányítani akarod. Hatalmas az önbizalmad, így és csak jót akarsz másoknak azzal, hogy atyáskodsz felettük. De vedd észre: ezt nem mindig igénylik. Nem csak az jó, amit te gondolsz.

3. Kedves és ragaszkodó

Nálad az érzelmek vannak a középpontban. Vágysz a biztonságra, az állandóságra. Fontos számodra az otthon melege. Hálás vagy az életnek azért, amit elértél. Egy tanács: néha keresd a kihívásokat! Meglátod, azt is élvezni fogod!

4. Individuális és kreatív

Álmodozó és kreatív személyiségre vall.  Ám mindig mérlegelsz, mindent átgondolsz. Alaposan átrágsz mindent, és csakis a lényeggel törődsz. nem engeded, hogy akármi is elterelje a figyelmedet a legfontosabb feladatodról.

5. Karizmatikus és módszeres

Sokan gondolják rólad, hogy nem vagy érzelmes, de ha a lelked mélyére látnának, akkor észrevennék, hogy hatalmas szíved van. Nem kellene ennyire elrejteni az érzelmeidet!

6. Magányos és melankolikus

Egyelőre keresed a helyed a világban. Sokszor érzed, hogy még nem teljes az életed. Szerencsére kitartó vagy, így előbb-utóbb révbe érsz. 

Forrás:

http://egyazegyben.com/valassz-egy-helyszint-ahova-szivesen-elutaznal-nem-mindegy-melyik-az-az-egy-68547

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!