Gondoltad volna?



Sokat elárul rólad.

A fenti képen látható módok közül válaszd ki azt az egyet, amelyik a te telefonfogási szokásodhoz hasonlít és olvasd el, hogy ez a gyakorlat mit árul el rólad. Talán új dolgokat is megtudhatsz magadról.

1. Egy kézzel tartod, hüvelykujjal pötyögsz

Jellemző rád, hogy több dolgot is képes vagy egyszerre csinálni, mert jól meg tudod osztani a figyelmedet. Fegyelmezett és jól-szervezett vagy. Mindig tudod, hogyan oszd be legjobban az idődet és hogyan priorizálj. Jobban szeretsz beszélni, mint hallgatni, de figyelsz arra, hogy a beszélgetőtársadat se bántsd meg a rámenősségeddel. Könnyedén meg tudod különböztetni az igaz szerelmet a hamistól és képes vagy bármit megtenni azért, akit szeretsz.

2. Két kézzel tartod, hüvelykujjal pötyögsz

Ez azt mutatja, hogy védelemre, biztonságra, mások figyelmére szomjazol. Nem vagy igazán kifejező, ha az érzelmeidről van szó és a párod is gyakran érzi azt, hogy talán nem is szereted igazán, nem bízol meg benne eléggé, nem állsz hozzá közel. Ezen fontos, hogy dolgozz és ne érezd magad zavarban amiatt, ami benned lakozik.

3. Két kézzel tartod, mindkét hüvelykujjal pötyögsz

Nagyon érzékeny személyiség vagy, aki gyakran vesz magára dolgokat és sokat aggodalmaskodik. Olyan párra van szükséged, aki 100%-osan képes téged megérteni. Ha a másik feled egy magabiztos ember, aki képes támaszod lenni, akkor mellette te is kivirágozhatsz, és nagy dolgokat vihetsz véghez. Ha valóban szeretitek egymás, akkor ketten bármilyen problémát képesek vagytok leküzdeni.

4. Egy kézzel tartod, mutatóujjal pötyögsz

Nyugodt és kiegyensúlyozott személyiséget takar ez a fogási mód. Sok áldozatot vagy képes meghozni azokért, akik a környezetedben élnek. Nem szereted a zsúfolt, zajos helyeket, mivel a legjobban a csendben, elvonultságban tudsz feloldódni. Ez a párkapcsolataidra is igaz. Az őszinteség számodra kiemelkedő fontosságú és nem vagy hajlandó heves vitákba bocsátkozni probléma esetén. Csak higgadtan és nyíltan vagy hajlandó megvitatni a dolgokat.

Mobiltelefon tokok.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!