Az összes csillagjegyre változások várnak ebben az évben, ezeket fontold meg, hogy az újdonságok mind pozitívak legyenek.

2017 fordulatot hoz a kosok számára, otthon, munkahelyen és egészségük terén is. Amikor a dolgok felkavarodnak, te akkor is leküzdhetetlen vagy. 2017-ben hasznát veszed a tudásodnak, így megúszhatod, hogy a régi hibákat újra elkövesd.

Az év első része zavarosan telik majd, és nagyon energikusnak kell majd lenned. A legfontosabb célod az legyen, hogy megfelelően végezd a dolgod és igazold, hogy jobb fizetést érdemelsz. Az önzést és a felelőtlenséget most félre kell raknod. Ha erre alkalmas vagy, újszemmel fogod látni a világot és erősebbé válsz, sikeresebb is leszel. Ami most nehézségnek látszik, az később lehetőséggé válik.

Az év második részében már nem a karrieré lesz a főszerep fontosabb lesz egy jó ötlet. Hagyd a dolgokat a természetes medrükben haladni, foglalkozz többet a családdal. Javítsd a személyiséged, foglalkozz az érzelmekkel. Meg kell tanulnod empatikusnak lenni, örülj minden kicsi dolognak.

A bikáknak nagy elképzeléseik vannak a 2017-re és megnyugodhatnak, hogy azok valóra is válnak. Ha azt gondolod, jól ismered magad, rá fogsz ébredni, hogy ez nem így van. 2017-ben jó élményeket szerezhetsz. Ami megynugvással tölt majd el.  Sok mindent tapasztalhatsz. Kerülöd a változásokat, de néha ezek is fontosak. A fontos életesemények után módosulnak a céljaid, talán még a jellemed is formálódik.

Év elején a bika élettl teli lesz és lelkes, hogy elérje a céljait. A karriereben a legtöbbet nyújtod, de olykor még így is evésnek érzed magad. Most azonban előreléphetsz a ranglétrán is, amit kitaláltál az meg is fog valósulni.

Az év végén az érzelmekre koncentrál majd a bika. Ha boldog szerelemben élsz, akkor a kapcsolatotok idén valóban kiteljesülhet, várható esküvő, vagy a gyermekáldás is. Az szngli bikák jó eséllyel elkelnek, azonban meg kell tanulniuk a pillanatot élvezni. A bikák számára 2017 a szerelem és a sikerek éve lesz, így ne tarts a szenvedélytől. Rá fogsz jönni, hogy rengeteg jó adottságod miatt bármibe is fogsz bele, az sikerül.

Ikrek

Az ikrek állhatatlansága rányomja a bélyegét az életükre. Egyik pillanatban még jókedvűek, a következőben beborulnak, néha ők sem tudják mi az oka. Fontos, hogy elhatározd, mire is vágysz, ha ezt meglátod magadban, a célok is könnyebbek lesznek. Az életed sokszor az egód irányítja, ami rossz hatással lehet rád.

2017 elején az érzelmeid irányítanak majd. Ha szngli vagy, most találhatsz valakit. Ha kapcsolatban élsz, megeshet, hogy új színben fogod látni a párodat. Meg kell tanulnod legyűrni a egoizmusodat, hogy megélhesd a csodás jelent.

Az év második felében a hivatásodé lesz a központi szerep. Nem lesz minden egyszerű, de kitartással meg tudod szerezni a céljaid. Mindent szeretnél a lehető legtökéletesebben megoldani. Az akadályokat le kell küzdened, ne hagyd, hogy eltereljék a figyelmed a céljaidról. A siker közepette se felejtsd el, hogy honnan jöttél és merre haladsz igazából. Ne felejtsd el a családod, mert őket nem tudod pótolni. Fontos, hogy ne veszítsd el az hitet magadban, meg kell találnod a lelki békét ahhoz, hogy boldog légy.

Rák

Az egész év szerencsés lesz a Ráknak. Akármennyi munkát is sikerül letudnod, elégedetlen vagy, mert mindig mindent akarsz. Nagyon leterhelt leszel a munkáddal és a tanulmányaiddal. Mégis, smibe belefogsz, az sikerülni is fog, ha kitartó vagy. Hallgass a megérzéseidre és küzdj.

Az év elején sok mindent letudsz, amit eddig csak tologattál magad előtt. Mégis, most meg kell tanulnod kordában tartani az érzelmeidet. Ideje engedned, hogy eltűnjenek azok a személyek, akik nincsenek rád pozitív hatással. A családoddal tölts több időt ahelyett, hogy olyan emberekkel lennél, akik rossz irányba befolyásolnak.

Az év második felében már érezni fogod, god, az év elején letudott dolgok jó hatásait és ez megnyugvássl tölt el. Még inkább küzdeni fogsz a céljaidért és a magánéleted is harmonikusabb lesz, mert a rokonaiddal törődsz. A munkádat meg fogják becsülni, épp ideje, hogy észrevegyék, hogy a legjobb képességed szerint dolgoztál. Légy vidám és pozitív, ne hagyd, hogy az akadályok visszavessenek, küzdj az céljaidért, mert neked is jár a boldogság.

Oroszlán

Az év elejétől kezdve úgy látod, hogy a munkahelyeden nem becsülnek meg, hiába beszélsz az ötleteidről, senki sem tudja követni, mi van a fejedben. Ne aggódj ezen, inkább gondolkozz el, hogy miért nem értenek meg mások. Előfordulhat, hogy már mindened adott, mégsem vagy elégedett. Nem baj az, ha valaki még többet akar, ha közben nem felejti el élvezni azt amije már megvan.

Az év első fele lényeges időszak lesz az oroszlánoknak. Szánj egy kis energiát saját magadra is. A munkádnakfontos, de az önfejűséged sokszor nem pozitív. Küzdj keményen, ha a céljaidért dolgozol, megvalósíthatod őket. Magánéleti téren minden pozitív lesz, nem lesz okod a búsulásra. Az évelején rengeteg dolgot el tudsz majd végezni, de csak akkor ha nyugodt vagy.

Az év második felében energikusabb leszel. Ha töltekezni tudsz ebből az időszakból, akkor hamarosan nagy előrelépésre számíthatsz. A magánéleted jól alakul, ha úgy érzed megtaláltad a másik feled, ebben az évben akár házasságra is sor kerülhet. Ha még nincs szerelmed, ne keresgélj, mert úgy nehezebb valakit találni.

Szűz

Úgy látszik, hogy minden jól halad, de a szűz a szíve mélyén érzi, hogy ez nem igaz. Rémálmaid vannak, de nem tudod mi a gond, a válasz azonban önmagadban található meg. Új lakást, kocsit, vagy szerelmet szeretnél? Meg kell találnod, mire vágysz igazán és mi az ami tényleg elégedetté tenne. Az érzelmeidről sosem beszélsz, de segíthet, ha kommunikálsz a vágyaidról a szeretteiddel vagy a pároddal.

 

Az év első felében sokat fogsz küzdeni, ezzel végre elérheted a céljaidat. Foglalkozz azokkal, amik boldoggá tesznek, ne akarj mindig megfelelni. Ha úgy látod, kell egy kis pihenés, akkor lustálkodhatsz kicsit. A céljaid miatt is fontos, hogy harmonikus légy belül.

Az év második felében fontos dolgok történnek majd veled érzelmi téren. Ha ezt a periódust túléli a kapcsolatotok, akkor megtaláltad az igazit. Hosszú kapcsolatra számíthatsz. Ha egyedül vagy, akkor ideje a szerelmen gondolkodnod. Ha jól érzed magad a bőrödben, hamar megleled a megfelelő partnert.

Mérleg

Rengeteg dologban kétségek gyötörnek, úgy látszik, most hiába keresed a megoldásokat. Most ne törődj ezzek, inkább készülj fel a feladatokra, mert zavaros év jön. Az életed több területén is változások várhatóak, erre fel kell készülnöd. Foglalkozz a jó dolgokkal, ne merülj el a szomorkodásban, mert hajlamos vagy rá, hogy negatívan szemléld a dolgokat. Az év első felében nagyon aktív leszel, de meg kell tanulnod bízni magadban, ne mindig mástól várd, hogy segítsenek neked, mert te is meg tudod oldani a dolgaid. A döntéshozatalt nem szereted, de meg kell szoknod. Ne tétovázz, ha jó lehetőségekkel vagy körülvéve, merj cselekedni, ez kell a sikerhez.

Az első félévben sokkal többet kell dolgoznod, ha sikereket akarsz elérni. Ha szeretnél sikeresebb lenni, többet keresni akkor kétszeres erővel kell küzdened a vágyaidért. Csak az olyan helyzetekbe érdemes belemenned, amiből tudod, hogy győztesen jöhetsz ki. A magánéletedben előfordulhat, hogy több embertől is távol tartod majd magad, mert rájössz, hogy fölösleges értelmetlen kapcsolatokat fenntartani. A párodra és a családodra szánj több időt, ne foglalkozz az olyan emberekkel, akik nincsenek jó hatással rád.

Az ősz beköszöntével a párkapcsolaté lesz a főszerepe. Érzelmekre és biztonságra vágysz, de ez a két dolog együtt is elérhető. Ebben az időszakban jobban meg kell ismerned a saját érzelmeid. A boldog párkapcsolatért neked is tenned kell. Ha még nincs kapcsolatod, akkor hiányát fogod érezni, mert törődésre vágysz. A boldog kapcsolat mindenkinek jár, ha kapcsolatot szeretnél, akkor keresgélj, hogy megtalálhasd azt akivel boldog lehetsz. Néha azt gondolod, hogy túl sok elvárásod van, de ez nem igaz, egy boldog kapcsolathoz tudnod kell mit akarsz.

Skorpió

Az új évben sokkal sikeresebb leszel mint az előzőben. A kudarcok után végre elérheted a vágyaid, de ezért sokat kell dolgoznod. Azonban ne hagyd, hogy az új körülmények megváltoztassanak, légy önmagad. Az új év számodra feledhetetlen lesz. Most a munkára kell koncentrálnod ahhoz, hogy megbecsüljenek. Ne siránkozz azért, mert nincs időd pihenni, a céljaid elérésének érdekében most érdemes dolgoznod.

Az év első felében, egészen nyárig a feladataidra kell koncentrálnod. A prioritásokra szánj több időt, mert előfordulhat, hogy néha azt sem tudod majd, mihez kezdj annyi teendőd lesz. A magánéleted területén ne akarj rögtön minden gondot megoldani. Figyelj oda a szeretteidre, mert törődésre van szükségük, ha elhanyagolod őket, az rád is hatással lesz.

Az év második felében nyugodtabb időszakra számíthatsz. Ha már vannak gyermekeid, ők fejtörést okozhatnak, de meg tudod oldani a velük kapcsolatos dolgokat is. Állj a családod rendelkezésére, ne légy önző. Az év első feléhez képest már a munkatempódból is visszavehetsz egy kicsit, na persze nem hagyhatod el magad, mert a vágyaid eléréséhez szükség lesz a türelmedre. Légy segítőkész a családoddal szemben, ők is segítenek neked, hogy elérd a céljaidat és megértőek, ha nincs túl sok időd rájuk, de amikor velük vagy elvárják, hogy rájuk figyelj és ne a munkádon járjon az eszed.

Nyilas

Az új évben minden a terveid szerint alakul. Valami olyat fogsz felfedezni az életedben ami által jobb ember lehetsz. Az év tele lesz változásokkal, ami eleinte úgy tűnhet, hogy felforgatja a megszokott életed. Koncentrálj a jelenre, nem élhetsz mindig a múltban. Félsz a változásoktól, de most meg kell tanulnod a legapróbb változást is értékelni és örülni neki, mert jó dolgok történnek majd veled. A magánéletedé lesz a főszerep, de ne hanyagold el a tevékenységedet sem.

Az év első felében konfliktusokkal találod szemben magad, de meg kell tanulnod megoldani a nehéz helyzeteket is. Hajlamos vagy azt hinni, hogy csak neked lehet igazad, de most meg kell tanulnod engedni, mert nem mindig tűrik el neked az okoskodást. Ideje lesz megszabadulni az olyan emberektől, akik nincsenek rád jó hatással. Szereted ha emberek vesznek körül, de sokszor ez értelmetlen, csak az egódat legyezgetik. Az új évben el fogod engedni azokat az embereket, akik semmit nem tesznek hozzá az életedhez és így boldogabb lesz a magánéleted is, mert több időt töltesz majd a családoddal. Ha kapcsolatban élsz, figyelj oda a párodra. Fontos, hogy kimutasd az érzelmeidet, ne légy zárkózott. Ha még nincs kapcsolatod, akkor lehetőséged lesz az ismerkedésre, de nem biztos, hogy rögtön meg is találod azt aki a számodra megfelel.

Az év második szakaszában ügyesen fogod megoldani a felmerülő problémákat. A tetteid sokszor az intuíciódat tükrözik majd, de ez nem gond, mert nem lehet mindent logikával megoldani. A környezeted nem mindig érti mit, miért csinálsz, viszont te ösztönösen tudod mit kell tenned azért, hogy elérd amit akarsz. A munkád területén nyugalomra számíthatsz, nem lesznek nagy változások. Nem biztos, hogy most minden célodat el tudod érni, de ez nem baj, mert az új év sokkal inkább a magánéletedről szól. Jó vagy abban amit csinálsz, így megbecsülésre számíthatsz.

Bak

Meg kell tanulnod örülni a pillanatnak. Nem lesz rózsaszín az év a számodra, de túl nehéz sem. Megoldhatsz egy olyan dolgot, ami jó irányba változtathatja az életed. A kényelmed kerül előtérbe, lassan komfortossá teheted a hétköznapjaidat. Nem minden bak dolgozik gőzerővel, ők valószínűleg nem elégedettek a munkahelyükkel, de lehetőségük lesz a változtatásra. Nem biztos, hogy az első munkahelyen megtalálod a helyed, ha úgy érzed nem becsülnek meg, vagy nem keresel eleget, keress jobb munkahelyet.

Az év első felében sok változásra számíthatsz, ami jó hatással lesz az életedre. Végre előreléphetsz, ha elég bátor vagy ahhoz, hogy cselekedj. Jól át kell gondolnod az adott helyzeteket, ne cselekedj meggondolatlanul még akkor sem, ha úgy érzed, tudod mit kell tenned. A sikerekhez megfontoltnak kell lenned. A tavaszi időszakban sokat kell majd gondolkodnod ahhoz, hogy megfelelően alakítsd a dolgokat. Nyárig a munkáé lesz a főszerep. Az érzelmekre is vágysz, de nem sok időd lesz a lelki dolgokkal törődni. Azonban ez egy olyan időszak lesz, amikor kiderül, kik az értékes emberek körülötted. Ne hagyd, hogy mások elbizonytalanítsanak, számodra ez egy fontos időszak, amikor a vágyaid eléréséé a főszerep.

Az év második fele nem lesz rossz, de könnyen úgy érezheted, hogy nincs elég erőd minden feladatra. A prioritásaid azonban nem változnak. Egy hobbi jó hatással lenne az életedre, mert szükséged lesz a lazításra. A munka nagyon lefáraszt, ezért fel kell töltődnöd. Fáradtan gondolj arra, hogy van értelme annak amiért dolgozol. Próbáld meg a problémákat gyorsan megoldani, az idődet hasznosabb dolgokra is fordíthatod. A téli időszakban a munkádra már kevesebbet kell koncentrálnod, mert valahogy egyenesbe jössz, ekkor a magánéleté lesz a főszerep, végre a párodra is több időd jut.

Vízöntő

Itt az ideje, hogy ne csapd be önmagad. Fel kell ismerned, hogy vannak olyan dolgok az életedben, amelyeken változtatod kell. Ettől függetlenül meglehet, hogy nem szánod rá magad a változtatásokra, ez nem gond, amikor eljön az ideje, akkor majd teszel érte. Rengeteg kérdést kell feltenned magadnak. Tisztában kell lenned vele, hogy mik a céljaid, hogy miért dolgozol. Meg kell találnod a legjobb megoldásokat, főként a munkádban. Foglalkoznod kell az életeddel és tenned kell a vágyaidért. Gondold át mit akarsz és kezdj el dolgozni érte.

Az év első fele, egészen tavaszig nehézkes lest a vízöntők számára, sokszor a családjukkal is meggyűlhet a bajuk, ha türelmesek, könnyedén átlendülhetnek ezeken. Beszélgess és ne okoskodj. A legjobban úgy oldhatod meg a nehézségeket, ha nem idegeskedsz. Amikor ezen az időszakon túllendülsz nyugodtabb időszak vár rád. Harmóniára kell törekednek a kapcsolatod és a családi életed terén. A párodra több időt kell szánnod, mindamellett, hogy neked is szükséged van a feltöltődésre és rád férne egy kis pihenés.

Az őszi időszakban magaddal is foglalkoznod kell. Előfordulhatnak nehézségek a kapcsolataid terén, de megoldod a feladatokat. Ha még nincs párod, előfordulhat, hogy felbukkan az a személy, akivel el tudnád képzelni az életed. Az év számodra tele volt kihívásokkal, sok mindenen sikerült változtatnod és a családi életed is boldogabb lett, így az év végére már rád fog férni egy kis lazítás. Boldogabb leszel és örülni fogsz, hogy komoly döntéseket hoztál, amelyek jó irányba terelték az életed. Ha nem tudtál mindent megvalósítani, amit szerettél volna, ne csüggedj, nem lehet mindent rögtön megoldani. Jobban megismerted önmagad és tudod mi az amire vágysz, így már könnyebb lesz megvalósítani a céljaidat.

Halak

A változások, amelyekre számíthatsz pozitívak lesznek, mert megmutatják, hogy milyen szép világban élsz. A te saját világodban boldog vagy, de a környezetedet is észre kell venned, meg kell tanulnod toleránsnak lenni ahhoz, hogy jó évre számíthass. Talán a munkádnak szenteled az időd nagy részét, jobb munkahelyre is lesz esélyed. A tevékenységednek eredménye is lesz és ez jó hatással lesz az önérzeted. Nem másokkal fogsz törődni, hanem a saját céljaidat tartod majd szem előtt.

Az év első felében a munkád sok idődet veszi el, de a családra is jut majd energiád. Tudod, hogy van értelme annak, amit teszel, mert csak így érheted el a céljaidat. Ha állást váltasz, fontold meg alaposan, mielőtt belevágsz, mert a legjobb lehetőséget érdemes elfogadni. Olyan munkára van szükséged, ahol megmutathatod a képességeidet, és ahol úgy érzed, hogy megbecsülnek. A sok dolog mellett a szeretteidre is szánj időt.

Az érzelmek dominálnak az év végén. A szerelem és a jókedv uralja majd ezt a periódust. Mivel eleget melóztál az év elején, most végre azzal foglalkozhatsz, ami boldoggá tesz. Lesz időd a közös kikapcsolódásra és ettől sokkal jobb lesz a hangulatod . A szingli halak is párt találhatnak, de fontos, hogy a belső értékeket keressék és ne a külsőt. Az ősz megnyugvást és szép pillanatokat ígér. - szupertanacsokblog.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!