Szörnyű lehetett ezzel szembesülni.

Ismét felvette a harcot a gyilkos kórral.

Olivia Newton John, a Grease sztárja már kétszer felvette a harcot a gyilkos kórral, ám harmadszor is rákot diagnosztizáltak nála.-írja a Blikk.

 

Olivia Newton-John (Cambridge, 1948. szeptember 26.) négyszeres Grammy-díjas énekes és színésznő, a Brit Birodalom Érdemrendje tiszti fokozata és az Ausztrál Lovagrend tiszti fokozata kitüntetések birtokosa, lemezeladásai és a slágerlistán töltött idő alapján a hetvenes évek legsikeresebb angol nyelvű énekesnője. Filmes és zenei karrierje a hatvanas évek közepén kezdődött. Walesi és német származású, brit születésű, Ausztráliában nevelkedett, évtizedek óta az Egyesült Államokban él, önmagát ausztrálnak vallja. Legismertebb dalai közé tartozik a „Banks of the Ohio”, a „Let Me Be There”, az „If You Love Me, Let Me Know”, az „I Honestly Love You”, a „You’re the One That I Want”, a „Xanadu” és a „Physical”. Legismertebb filmszerepei Sandy Olsson a Grease-ben és Kira a Xanaduban. A rák elleni küzdelem, a természet- és az állatvédelem támogatója.

 

Max Born Nobel-díjas tudós unokája, Brinley Newton-John egyetemi professzor lánya. Első férje Matt Lattanzi színész, lánya Chloé Lattanzi énekesnő. Második, jelenlegi férje John Easterling üzletember, nővére Rona Newton-John, egykori modell és színésznő.-írja a wikipédia.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!