Magára hagyták őt a rajongók...



Ronnie Wood először jelent meg a nyilvánosság előtt azóta, hogy a múlt héten bejelentette, hogy tüdőrákkal küzd. A The Rolling Stones együttes legendás gitárosa a könyve bemutatóján jelent meg, mely sosem látott fotókat tartalmaz a banda mindennapjaiból - úgy, ahogy még a legfanatikusabb rajongók sem láthatták őket.

Fontosabb a külseje, mint az egészsége

Ronnie Wood vallomása a betegségéről sokakat kiborított, ugyanis a sztár közölte: nem hajlandó bevállalni a kemoterápiát, nehogy elveszítse ikonikus frizuráját. A műtétre azonnal sor került, mely során eltávolították a daganatot a szervezetéből, de a sugárkezelés ügyében hajthatatlan.

Mivel a sztárnak egy éve születtek meg az ikerlányai, így a rajongók különösen önzőnek tartják a döntését, hiszen hiúságból jó néhány közös évet elvehet tőlük. Így kommentálták a dolgot a Twitteren a hozzászólók: 'És a gyerekeinek ki fogja megmagyarázni, hogy az apjuk inkább meghalt, mint hogy kopasz legyen, de egészséges?', 'Ez a legönzőbb dolog, amit valaha hallottam', 'Így elitta már az agyát Ronnie Wood? A gyerekekkel mi lesz? Erre nem gondolt?' - írták a közösségi oldalon.

Forrás:

http://femina.hu/vilagsztar/ronnie-wood-rak/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!