Elég gyanús körülmények között tűnt el az asszony...



Öt hete tűnt el egy 75 éves miskolci asszony. A nőt hiába keresték, már csak a holttestére bukkantak. Az áldozat lánya a boon.hu-nak azt mondta, hogy csupán tíz percre hagyta magára az asszonyt, ez idő alatt tűnt el rejtélyes módon az Avasi lakótelepen lévő Jósika utcai lakásukból. Mindezt azért is furcsállja, mivel az idős asszony Parkinson-kórban szenvedett, ráadásul egy csípőműtétje is volt, így csak csoszogva, nehezen tudott járni.

 

A lány azonnal szólt a rendőrségnek, de hiába. Az asszony holttestét július harmadikán találták meg, másfél kilométerrel távolabb, Ruzsinszőlőnél, a vasúti felüljárónál. Egy kóbor kutya húzta ki a csontjait és az alsó végtagjait a vasúti sínre, így vették észre. A rendőrség a haláleset kapcsán közigazgatási eljárást indított. A nő ezt azonban felháborítónak tartja, mert szerinte nem zárható ki, hogy megölték az édesanyját. A lány arra gyanakszik, hogy elcsalhatták édesanyját: a kamerafelvételeken két gyanús alak is látszik, ezért bejelentést tett ismeretlen tettes ellen.

Az üggyel kapcsolatban egy másik álláspontot is közzétett az Eltűnt emberekért Facebook-csoport. A Spider Mentőcsoport vezetőjének felesége szerint a csapat és a rendőrség mindent megtett annak érdekében, hogy megtalálják az eltűnt nénit, aki évek óta neurológiai kezelés alatt állt, és állítása szerint nem ez volt az első eset, hogy eltűnt a lánya mellől.

Forrás:

http://faktor.hu/faktor-eltunt-asszony-kereses-holtan-talaltak-rejtely?source=hirkereso

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!