Ezért kellett kórházba szállítani.



Szén-monoxid-mérgezés gyanújával kórházba került Polyák Lilla. A színésznő és párja, Gömöri András Máté kettesben voltak otthon pénteken, amikor csipogó hangra lettek figyelmesek a lakásban.

„Nem tudtuk mi az, kétségbeesve kerestük a zaj forrását, és akkor vettük észre, hogy a szén-monoxid-jelzőnk az” – nyilatkozta a Bors-nak a színésznő.

 

Kedvese szerencsére tudta, mit kell tenni: rögtön kinyitottak minden ablakot, aztán kirohantak a házból, miközben a mentőket hívta. A tűzoltóság és a mentők is percek alatt megérkeztek, ami óriási szerencse, mert a színésznő akkor már szén-monoxid-mérgezés tüneteit produkálta.

 

„Kissé szédültem és hányingerem is volt. Nem tudtam eldönteni, hogy a szén-monoxid vagy az izgalom lehetett az oka” – mondta Lilla, akire a mentősök szén-monoszid-maszkot kötöttek, majd kórházba szállították. A vérvétel eredménye szerencsére nem mutatott eltérést, így pár óra múlva hazamehetett.

 

Azóta az is kiderült, valószínűleg a páraelszívójukkal lehetett gond a lakásban, amit a biztonság kedvéért az eset után a szakemberek lezártak.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!