Őszintén beszélt a híres énekesnő.



Volt, hogy fagyira se telt, amikor az énekesnő kisiskolás volt. Szandit ez olyan rosszul érintette gyerekként, hogy úgy érezte, hazudnia kell az osztálytársainak a dologról.

– Amikor hat-hét éves voltam, nem voltunk túl jó anyagi helyzetben. Emlékszem egy esetre: fagyizni hívtak az osztálytársaim, de amikor pénzt kértem rá édesanyámtól, ő széttárta a karját és azt mondta, sajnos most ezt nem engedhetjük meg magunknak - mesélte a Lokálnak Szandi. Nem titok, ma már nincs gondja a pénzre, nem kell százszor átgondolnia, mit vegyen meg a boltban, felnőttként pedig teljesen máshogy áll a szegénységhez.

– Nem mertük elmondani, hogy anyagi problémák miatt nem mehetek. Inkább azt lódítottam, hogy nem érek rá, családi programunk van. A mai napig pontosan emlékszem, hogy milyen feszítő érzés volt ez belülről, nem tudom elfelejteni. Utólag persze azt gondolom, hogy egyáltalán nem kellett volna titkolni, hisz miért lenne baj, ha valaki szegény. De akkor ezt nagyon szégyelltük – magyarázta a lapnak.

Szandi édesanyja akkoriban 4-5 mellékállást vállalt, hogy kimásszanak a nehéz anyagi helyzetből. Apukája raktárosként dolgozott, ahonnan nem volt lehetősége továbblépni, de a kis Szandi karrierje 13 éves korában beindult, így segíteni tudta szüleit. Az énekesnő elárulta, anyukája bár már nyugdíjas, még mindig dolgozik mint könyvelő.

– A mi gyerekeink sem kaphatnak meg mindent. Minden hónapban kapnak zsebpénzt, de cserébe részt kell vállalniuk a teendőkből. Rengeteget beszélgetünk ezekről a dolgokról, mert számunkra nagyon fontos, hogy a gyerekeink igazi értéket kapjanak és meg tudják becsülni azt, amink van - magyarázta.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!