Fájdalmas hírt közölt.



Mi történt? Visszaadta a szerepeit Kiss Ramóna: ezt a darabot vállalta be helyettük

Budapest — Élete legnagyobb szerepére készül Kiss Ramóna (33), hiszen januárban megszületik első gyermeke.-írja a Blikk.

AZ X faktor még vállalta, ahogyan ígéret is, sőt még egy színházi darabban is szerepel, majd, amit októberben mutatnak be, d e a többi szerepét visszaadta, nem vállal több feladatot!

Kiss Ramóna:

Kiss Ramóna (Veszprém, 1984. december 2. –) magyar színésznő. A Barátok közt című sorozat egyik szereplője volt, Szentmihályi Zsófiát alakította 2002 és 2017 között. 2017-ben az X-Faktor 7. évadának, a Celeb vagyok, ments ki innen! 5. évadának és a Reggeli műsorvezetője.

ÉleteA Báthory István Általános Iskola után a közgazdasági szakközépiskolában végzett szülővárosában, úgy, hogy utolsó évét magántanulóként végezte. Utána két felsőoktatási intézményben tanult: a Pécsi Tudományegyetemen gazdálkodást, a Károly Róbert Főiskolán pedig kereskedelmet és marketinget. Egy testvére, húga van, Kiss Debóra. Lékai Máté jegyese.

Munkái, szerepléseiBarátok közt – Szentmihályi Zsófia (tévésorozat, 2002–2017, 2018)Szombat esti láz: 3. hely (tévéműsor, 2008)X-Faktor – műsorvezető (tehetségkutató, 2017–)Reggeli – műsorvezető (2017-)Celeb vagyok, ments ki innen! – műsorvezető (2017)-írja a wikipédia.

Ez is érdekelhet: Óraátállítás 2018 – ekkor lesz idén- ne feledkezz meg róla!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!