Megdöbbentő dolgok láttak napvilágot.

Paudits Béla hosszú betegeskedés után távozott az élők sorából, az agyi infarktust már nem tudta leküzdeni. Utoljára azonban még el tudott búcsúzni egyetlen gyermekétől, lánya a kórházban látogatta meg, ezután halt meg a színművész.

 

Paudits Béla 68 évesen, június 13-án távozott az élők sorából. A színművésznek sok gondja volt az egészségével, végül agyi infarktust kapott, amiből már nem tudott felépülni. Jobb oldala lebénult, beszélni sem tudott, viszont barátai és gondozója látogatták őt és remélték, hogy jobban lesz. Az ismerősökön kívül régóta nem látott lánya, Emília is bement hozzá a kórházba, ő volt az utolsó látogatója.

„Béla meghalt, a lánya értesített' – értesült a Blikk Paudits Béla gondozójától,hogy a színművész még megvárta lányát, csak utána távozott. A lap információi szerintEmília sokáig nem tudott bemenni apjához, ugyanis egyedül van kisfiával, akivel Paudits Béla sosem találkozott.A művész abban reménykedett, ha fizikailag jobban lesz, megismerheti majd unokáját, de erre sajnos nem került sor. A színész szeretett macskájától sem tudott elköszönni, megkérte ugyan gondozóját, hogy hívasson elő egy közös képet róla és a cicáról, de sajnos már ezt sem láthatta.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!