Ez már valóban vérlázító.



A nagymamám csak a ma reggeli órákban értesült az új kormányrendeletről, miszerint 75 év felett már nem jár a daganatos betegeknek kezelés vagy éppen életmentő műtét, hiába fizette egész életében a TB-t. 

'Hogy történhet ez meg Magyarországon? Hát ezért fizettem becsülettel a TB-t? Mik vagyunk mi állatok? Ez az új kormányrendelet tragédia az emberiség számára. A mi életünkön akarnak spórolni, hogy maradjon pénz az állami támogatásokból felépült hotelláncokra a Balaton partján vagy éppen stadionokra, luxusautókra, luxus külföldi utazásokra? Az ember mire kiélvezhetné a nyugdíjas éveit szándékosan el akarják tenni láb alól. Ezért dolgoztam én 40 évet? Ennyit érdemlek? Ezúton indítok egy petíciót, melyben felszólítok minden magyar állampolgárt, hogy támogasson egy megosztással, miszerint követeljük, hogy EZT A GUSZTUSTALAN kormányrendeletet azonnal hatállyal töröljék el! Hálásan köszönöm mindazoknak, akik segítenek és fontosnak találják, hogy söpörjék így félre azokat az embereket, akik az egész életüket becsülettel végigdolgozták!'

 

Kérlek oszd meg, ha egyetértesz szavaival! Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!