Megdöbbentő, amit az édesanya állít.



Megható sorokkal emlékezett egyetlen fiára Járominé Szabó Annamária, a Tiszába fulladt 17 éves fiú, Járomi Bence édesanyja. Állítja, Fiának komoly tervei voltak, így biztosan nem lett öngyilkos. 

'Sokan úgy mocskolják Bencét, hogy semmit sem tudnak róla. A tiszavárkonyi iskolába járt. Aztán fizika-matek, majd matek-info fakultációs lett. Pesten akart továbbtanulni, azt is tudta, kikkel költözik össze egy albérletben. 8 évig vízilabdázott, ami - aki ismer sportolót, tudja - sokszor lemondással járt. Tavaly úgy döntött, nem folytatja tovább, de a sportot nem hagyta abba, kondizni kezdett. Egészségesen étkezett, alkoholt keveset ivott' – fogalmazott Facebook-oldalán az anya. 

'Most itt ülök a szobájában, és azon gondolkodom, mi értelme az életemnek tovább? Eddig neki éltünk: 18 éve gyűjtögetjük a pénzt, hogy egyetemre mehessen. 2 hónap múlva jár le a biztosítás, ami ezt megalapozta volna. A férjem a legjobb laptopot választotta számára. Mivel pecsétgyűrűt szeretett volna, a mamája arra gyűjtött, hogy a ballagásra megkaphassa. Házat vettünk, hogy legyen öröksége. Igen, mindent megadtunk neki. Valóban a család szeme-fénye volt. Igen, sokat veszekedtem vele, mert kamaszként próbált más utakat járni... és nem, már nem kaphatja meg az ajándékait. Az új mobilt, a hangszórót... Bence nagypapája naponta többször megkérdezi, hogy hazajött-e már a kisfiú?' - idézi az asszonyt a Blikk

'Nem, nem lett öngyilkos! Nem volt rá oka! Vidáman ment el aznap, és tervei voltak: 28-án egy internetes bajnokságon akart indulni. Megmondta, hogy ezen a napon senki se internetezhet, hogy ne zavarjanak be neki. Mindkettőnknek vett karácsonyra ajándékot, amit becsomagolt, és jól eldugott, hogy ne találjuk meg' – mondta a napilapnak Annamária. 'Kérek mindenkit, hogy aki ezt a gyereket szeretné hibáztatni, ne tegye! Nem érdemli meg. Megvert az isten minket is, és ezzel a szörnyű halállal őt is. Nem tudom, hogyan tudunk így tovább gyerekek mellett dolgozni, gyerekekre, fiatalokra, családokra nézni. Azt mondják, évek múltán a fájdalom majd enyhül, de addig mi lesz?' - tette hozzá. 

Forrás:

http://www.life.hu/news/20171230-edesanyja-szerint-nem-lett-ongyilkos-jaromi-bence-a-tiszaba-fulladt-fiu.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!