Nyugodjanak békében.



Tökéletes édesanya volt, saját boldogságát azonban sokáig hiába kereste P. Enikő (†22), az az édesanya, akit 2 éves gyermekével, a kis Gergővel együtt múlt csütörtökön ölt meg brutálisan B. Zsolt (40).

Mint a Fókusz adásából kiderült, a fiatal anyuka néhány hónappal ezelőtt az RTL Gold Anikó Show című műsorában tűnt fel, ahol, miután viharos magánéletről beszélt, újra szerelmet vallott gyermeke apjának, Gergőnek. Az adásban feltűnt egy másik férfi is, akiről kiderült, szintén Enikő után sóvárog. A fiatalember abban bízott, hogy a nő megromlott kapcsolata esélyt teremthet számára, hogy az édesanya közelébe kerüljön, Enikő azonban világossá tette a választását: Gergő mellett akarja folytatni az életét. Ezt a választ kapta a közeledésére Enikőtől későbbi gyilkosa, B. Zsolt is.

 

A műsorban egy másik férfi is feltűnt, aki Enikő kegyeire sóvárgott, ám a fiatal nő világossá tette, hogy gyermeke apjával akarja folytatni életétP. Gergő édesanyja jól emlékszik, hogy a fiát mennyire felzaklatta a televíziós szereplés.

– A gyerekem nem is igazán akart elmenni, nem egy szereplős fajta. Bármilyen hihetetlen is, de csak ott, a stúdióban tudta meg, hogy a szerelme, Enikő életében van egy másik férfi is. Nagyon megdöbbent, fogalma sem volt róla, hogy a párja szíve már nem csak az övé. Szerencsére Enikő időben észhez tért, és Gergőt választotta, nem azt a férfit – mondta Ica néni a Blikknek.

A fiatal anyuka Anikó talkshow-jában vallotta meg az érzéseit GergőnekGergő édesanyja szerint a tévéből már együtt jött haza a pár, és velük volt a kisfiuk is, akire a felvétel alatt az asszisztensek vigyáztak.

Ez is érdekelhet: Óraátállítás 2018 – ekkor lesz idén- ne feledkezz meg róla!

Forrás: otpercpiheno.blogspot.com

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!