Megrázóan őszintén beszélt.



Betegség

Mindenki találgatott, hova tűnt a nyilvánosság elől az elmúlt időszakban Avril Lavigne. A kanadai származású énekesnő nemrég bevallotta, egy súlyos betegség, a Lyme-kór támadta meg a szervezetét. Eddig azonban semmit nem tudtunk arról, mekkora veszélyben volt, egy friss interjúban azonban elárulta: élet és halál között lebegett, és volt, hogy már inkább az utóbbit választotta volna.

Ágyhoz kötve

Avril 2014-ben egy turnén vette először észre, hogy valami nem stimmel, hirtelen hatalmas fáradtság tört rá. A barátai Lyme-kórra gyanakodtak, de az énekesnő sokáig nem ment el orvoshoz. Végül kiderült, a barátoknak igaza volt. A Billboard-nak adott interjújában mesélt szenvedéseiről.

'Elfogadtam, hogy meg fogok halni és úgy éreztem magam, mint aki víz alá került, egyszerűen nem tudtam levegőt venni. Bárhogy próbáltam, egyszerűen nem tudtam feljönni a víz fölé' - ecseteli részletesen a magazinnak a szörnyű emlékeket, majd hozzáteszi, két évig nyomta az ágyat, és már megbarátkozott a halál gondolatával. Végül mégis felállt a padlóról.

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!