Szívszaggató hír érkezett.



Gyászol a Buckingham Palota

Borzasztó baleset után gyászol a Buckingham Palota, a 92 éves Erzsébettel ma közölték a szomorú hírt...

67 éves korában, biciklizés közben halálra gázolta egy kamion London belvárosában II. Erzsébet királynő orvosát, Peter Fishert - írja a Reuters. Az eset épp a nemzetközi 'Kerékpározz a munkába' napon történt...így a tragédia, ha lehet még szomorúbb.

Erzsébet királynő,Erzsébet,Erzsébet királynő orvosa,Peter Fisher

forrás: NHS

Dr. Fisher több mint 15 éve szolgálta a királyi családot a királyi orvosi csapat tagjaként.

A doktor több mint 15 éve volt a királynő homeopátiás orvosa, és a területen világelsőnek számított - ő volt a londoni kutatási központ igazgatója is a Royal London kórházban.

Nagyra tartottuk a doktorként és emberként, aki úgy tekintett a homeopátiás gyógymódokra, mint a hagyományos orvosi kezelések kiváló kiegészítője.

- mondta Sir Marcus Setchell, őfelsége korábbi vezető szülész-nőgyógyásza.

A Buckingham Palota megerősítette, hogy a szomorú hírt tudatták az idős királynővel - a történtek pedig a hangulatára bizonyára negatív hatással lesznek, hiszen 15 év hosszú idő, ami alatt a szakember fontos részévé vált az Erzsébet egészségét őrző csapatnak, de reméljük, hogy a szokásos és bevált egészségügyi kezelései a lehetőségekhez mérten zavartalanul folynak majd tovább. Korából adódóan magától értetődően nála is jelentkeznek (szerencsére csak kisebb) egészségügyi problémák:

Őszinte részvétünk minden hozzátartozónak és barátnak!Joy.hui

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!