Nyomj egy megosztást, hogy ne történhessen meg még egyszer ilyen.



Monor - Borzalmas baleset történt 2018.03.31-én délelőtt a 4-es számú főúton. A piros Opel Astra F-ben utazott egy 4 fős család, akik a helyszínen életüket vesztették. A család Gyuláról tartott Budapestre a húsvéti ünnepek alkalmából a sofőr,  H. István (46)  édesanyját meglátogatni, azonban egyelőre még nem tudni a pontos okát, ám lesodródtak az útról és a személygépjármű többször megpördült, majd egy fának csapódott. Az autóban utazott egy 3 éves kislány, fiútestvére (8), édesanyjuk és édesapjuk.

Az Országos Rendőr-főkapitányság ezúton felhívja a lakosság figyelmét hogy legyen fokozottan óvatos, a sebességhatárt tartsa be, valamint a türelemre is kérnek mindenkit. Egy megosztással hívják fel ismerőseik figyelmét is ezen szempontok betartására. Előzzük meg a további tragédiákat!

 

Kérünk szépen mindenkit, hogy osszátok meg és hívjuk fel ismerőseink figyelmét! Előzzük meg a további tragédiákat együtt! Borzalmas, hogy egy ilyen csodálatos nagy család már az angyalok között van és fentről figyel bennünket. Nyugodjanak Békében!

Forrás:

http://netujsag.net/borzaszto-tragedia-tortent-tegnap-a-4-es-fouton-ket-gyermek-hunyt-el-szuleikkel-egyutt-a-hatosagok-kerik-hogy-egy-megosztassal-segitsek-megelozni-a-hasonlo-tragediakat-82845

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!