Őszintén beszélt betegségéről.



A harc két évvel ezelőtt kezdődött Volosinovszki György életében: azóta számos megpróbáltatáson túl van, de még mindig nem tudni, mi lehet az egészségügyi problémája, és hogyan gyógyítható.

Két éve közel 15 kilót fogyott egyik napról a másikra, de hiába járt több orvosnál, egyik sem tudta megmondani, hogy mi baja. Kiderült hosszú hónapok után, hogy a cukrot és a keményítőt nem tudja lebontani a szervezete, egy gyógyszerrel sikerült rendbehozni a hasnyálmirigye működését, de az orvos, aki kezelte, meghalt.

'Egy hete a kedvesemmel moziban voltunk, onnan a mentő hozott ki. Elkezdett fájni az oldalam, rámjött egy görcs, alig bírtam mozogni' - mesélte, hogy legutóbb hogy lett rosszul. Friss eredményei alapján Lyme-kórra gyanakodnak, de a betegség nem fedi le minden tünetét.

Reméli, hogy talál egy olyan orvost, aki megkeresi a problémát, és addig nem engedi el a kezét, míg ki nem derül, hogy mi áll a tünetek hátterében - ezekről mesélt a Mokkában.

 

Forrás:

http://www.origo.hu/teve/20180503-ismeretlen-betegseggel-kuzd-a-joban-rosszban-egykori-szereploje-volosinovszki-gyorgy.html?utm_source=hirkereso

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!