Zokogva olvastuk.



Boros Lajos életmentő műtéten esett át a tegnapi nap folyamán, de ma már kórházi ágyából üzent Szinetár Dórinak és Down-szindrómás gyermekének. Sorai nagyon meghatóak.

 

'Kedves drága Dóri! A betegségem miatt csak most volt lehetőségem elolvasni a Facebookon közzétett bejegyzésed és mivel 3 fiúgyermekem is van, hidd el tudom, hogy miről beszélsz. Az ember amikor azt érzi, hogy a halálos ágyán fekszik még erőteljesebben megérti azt, amiről írtál. Bevallom őszintén, hogy nem bírtam ki könnyek nélkül...Hatalmas tiszteletet érdemeltek a férjeddel, ugyanis nagyon kevesen lennének arra képesek, amit ti véghezvisztek.

 

Csodaszép fiúgyermeket neveltek, gyönyörű kisbaba a Benjamin és biztos vagyok benne, hogy nagyon boldog is. Soraidat olvasva folyamatosan a 3 nagy fiamra tudtam gondolni. Valószínűleg holnap már meglátogathatnak, de az biztos, hogy olyan szorosan fogom őket magamhoz ölelni, mint még soha. Elmondhatatlanul szeretem őket. Nagyon nagyon sok mosollyal és kacagással eltöltött boldog éveket kívánok neked és családodnak, hiszen a gyermekeink jelentik számunkra a 'világot', a 'mindent'.'

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!