Hujber Feri újabb kijelentéssel borzolta a kedélyeket...



Hála az égnek, hogy itt van nekünk Hujber Feri, hiszen nélküle hogyan tennénk rendbe a szexualitással kapcsolatos tévhiteket? A színész ismét megmondta a tutit. 

Hujber Feri mostanában rákapott az őszinte kommunikációra: nyíltan beszél vallásról, Jézusróldrogokról, és most a szexualitásról is. A sztár kifejtette, szerinte nem tartogathatjuk a szexualitásunkat egy embernek. 

'Ha a 'szerelmednek' adod a teljes szexualitásodat, az olyan, mint mikor egymáséról akarjátok tölteni a telefonjaitokat. Nem pár óra míg lemerül, a 'szerelmetek' intenzitásától függően pár év. De onnantól szenvedés...'

Véleménye szerintmásokkal is napi szintű szexuális kapcsolatba kell kerülnünk,és erre úgy kell gondolni, akár egy rutinra. Elárulta, hogy az ő szabálya szerint a párjának kötelező mással is szexelnie rajta kívül, különben sosem alkothatnak egy valódi szerelmes párt. 

'Személyesen a 'direkt' töltésben hiszek és nem azért mert férfi vagyok! Nálam minden nőnek KÖTELEZŐ mással is szexelni rajtam kívül különben NEM lehet a párom'

 

Úgy tűnik, Feri mondandójára sokan kíváncsiak, hiszen a kommentelők között többen is megemlítették, hogy egyetértenek vele, illetve szívesen olvasnák Feri további véleményét a témában. 

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20171005-hujber-ferenc-a-szexualitas-lenyegerol-vallott.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!