Rengeteg támadás érte őket...



Szinetár Dóra két hónapja adott életet harmadik gyermekének, nemrég pedig egy közös képet tett közzé Benjáminnal séta közben. A színésznő rajongói elárasztották kommentekkel a fotót, de nemcsak szép hozzászólások érkeztek.

Két hónapja már háromszoros anyuka Szinetár Dóra. Makranczi Zalánnal Benjámin az első közös gyermekük, akiről kiderült, hogy Down-szindrómás. A színésznő a kicsi születése után ezt a hírt is megosztotta az emberekkel, de nagyon sok bírálatot kapott Dóra. A kommentelőkből ez akkor nagy indulatokat váltott ki, ami mostanra sem csitult el teljesen.

Nemrég Dóri közzétett egy fotót, megmutatta, hogyan sétálnak kisfiával a szabadban. Természetesen záporoztak a hozzászólások a kép alá, de nemcsak kedves dolgokat írtak. Kifejezetten bántó kommentek is érkeztek. 'Dórika nagyon nyúzott vagy, csak nem  siratod a gyermekedet  És

bánod, hogy nem mentél orvoshoz.

Anyukád nem mondta, vagy tán ő is akkora balfék, mint ti ketten a 3. pároddal? Az első két gyereknél voltál szűréseken? Akkor nem f**tál, most meg? M

iért ez a szerencsétlen issza meg a levét a ti hülyeségeiteknek?' 

- írta egy hozzászóló, de nem ő volt az egyetlen, aki rosszindulattal közeledett a háromszoros anyuka felé. 'Csak 1 kérdésem van. Kire fogja hagyni a beteg gyereket ha a Dóra meghal? Mert az a beteg gyerek akkor is ott lesz! Felelőtlen egy Nő!!' - fogalmazta meg véleményét egy másik kommentelő. 'Erre én is kíváncsi lennék! Gondolom a másik két gyerekére, de vajon ezt ők is akarják majd?' - válaszolt egy harmadik. Szerencsére Dórának nagyon sok rajongója van, akik megvédték őt a durvább hozzászólásoktól. 'Kedves Dóra! Kívánom, hogy továbbra is legyetek ilyen boldogok ezzel a gyönyörű kis kinccsel. 

Csak a pozitív kommentekből érdemes táplálkozni!  

Irigy és rosszindulatú emberek mindig is voltak, és lesznek is! Sok boldogságot kívánok Nektek!' - írta egy rajongója, és sokan mások is pozitív üzenettel próbálták elterelni a színésznő figyelmét a negatív hozzászólásokról. 'Gyönyörű nő vagy, nem is hiányzik a smink!

Ne törődj a sok rosszindulatúval! 

Nagyon jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek' - írta még egy másik hozzászóló. 

 

 

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20171130-szinetar-dora-kisfiaval-kozos-kepet-tett-kozze-rengeteg-a-komment.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!