Mindent megteremthetsz magadnak ebben a hónapban...



Érdemes izgatottan várni a szeptembert, hiszen a csillagjegyek bármit megteremthetnek, amit csak akarnak. Persze, ami pénzt elköltesz, az nem jön vissza, de ebben a hónapban olyan jól leszel, hogy nem is bosszankodsz az anyagiak miatt. Íme, a havi pénzhoroszkóp!

Kos:
III.21. - IV. 20.

A szerelem, a gyerekeid körül forog minden, úgyhogy ne csodálkozz, ha most sok pénzt költesz rájuk! Aggódnod nem kell, hisz munkádba is majdhogynem szerelmes vagy, élvezed, hogy minden úgy sikerül, ahogy te szeretnéd a kisebb-nagyobb akadályok ellenére is – épp ezért érkezik bőségesen a pénz, van miből költeni. Sportolás közben nagyon jó gondolatok érkezhetnek a pénzügyi dolgaidat illetően, úgyhogy ne legyél rest, indulj - de hát vissza se tudnád magad fogni, oly nagy lendületben vagy!

 

Bika:
IV.21. - V.20.

Könnyen lehet, hogy váratlanul érkezik sok pénzt, ami meglehet, munkád eredménye – de nem is érzed munkának, hisz oly nagy hittel és szeretettel teszed. Ám ami jön, el is megy. Van mire, hisz tele vagy különleges, egyedi vágyakkal. Otthonod szépítése még mindig porondon van, s most olyan „kegytárgyakhoz” is hozzájuthatsz, melyeket nehéz beszerezni, amikhez talán titkos csatornáidat is meg kell mozgatni. Nincs kizárva, hogy ezek a titkos dolgok a teremtésnél is működésben vannak – csak okosan!

Ikrek:
V.21. - VI.21.

Ha megérkezik a várva várt kölcsön, vagy hagyatékból megjön pénz, tudod, hova tedd – hisz nagyon számítasz rá. Otthonod átalakítása, kommunikációs, közlekedési eszközök vétele van most porondon - melyeket bizony már meghaladt az idő, szükség van új telefonra, számítógépre, esetleg autóra - most magadtól nem sajnálod. Lehetnek még vágyaid könyvek, utazás, de akár sporteszközök is. Szüleidre is figyelj, ha szükségük van támogatásodra, ne sajnáld – amit elmersz engedni, az már érkezik is!

Rák:
VI.22. - VII.22.

Annak ellenére, hogy pénzügyeidet köd takarja, mégis belül, teljes összhangban vagy vele - ami van, elköltöd, ami nincs, azon nem bosszankodsz. Ez a köd érintheti a bevételeket, a kiadásokat is, hisz most mindenben kissé megvezethető, becsapható vagy - akár te magad is valahol csúsztathatsz, hogy elérd célodat. Ha van lehetőséged utazásra, mely váratlanul is érkezhet, nem sajnálod rá a pénzt – használd is ki a vénasszonyok nyarát! Ha most több elegáns cuccot veszel, ne csodálkozz – csak átmeneti!

Oroszlán:
VII.23. - VIII.23.

Szinte eggyé válsz a pénzzel – akár a bevételt, akár a kiadást nézed. Könnyen teremtesz, hisz tele vagy ötletekkel, zseniális meglátásokkal, tudással, jogi rálátással, s nem utolsó sorban bátorsággal és hittel. Az elköltését is ezek jellemzik – csak talán most a szíved erősebben diktál, mint máskor, kevésbé fontos a csillogó – villogó káprázat. Otthonod, családod vannak az előtérben – legyen bár gyerekeidről, párodról, szüleidről szó – de közvetlen környezeted, lakásod felújítása, szépítése is fontos.

Szűz:
VIII.24. - IX.23.

Titkok övezhetik pénzeidet, akár titkos csatornákon keresztül is érkezhetnek. Meglehet, titkos tanítások segítenek, titkos energiákat, belső erőket is meg tudsz most mozgatni - magad is meglepődve rajta, hogy működnek. Érdemes elcsendesedned, hisz belső hangod nagyon sok információt szeretne és tud átadni! Ha megteremted ennek lehetőségét, olyan zseniális ötletek jönnek munkádhoz, melyeken még munkatársaid is meglepődnek, főnököd akár nagyobb összeget is átutalhat.

Mérleg:
IX.24. - X.23.

Könnyen túlzásokba esel - minden területen, s ez a pénzre is vonatkozik. Bár már szenvedélyességed kicsit lohad, a nagy „minden áron akarom” luxus vágyak csökkennek, de nem biztos, hogy még sikerül minden fölösleges, csillogó-villogó, eleganciát mutató, sznob tárgyról lemondanod. Nem is kell, hisz ha nem veszed meg, nem jössz rá, hogy ez fölösleges pénzkiadás, s talán még sokáig vágyakoznál is utána, jókedvedet szegve. A pénzügyi vonal szüleidet érintheti – akár ők támogatnak, akár te őket.

Skorpió:
X.24. - XI.22.

Ne haragudj a pénzre, s ne is értékeld többre annál, amennyit ér! Tudd – „ A pénz jó szolga, de rossz úr!” Bármelyik irányban kibillensz - akár úgy, hogy eladod a lelked a káprázatért, belemész mindenféle titkos ügyletbe, melyekről pedig érzed, hogy mások kárára van, nem kéne, akár elvisz a sznob világ, s értékesebbnek hiszed magad egy drága tárgytól – megbuktál. De talán az utóbbi időszak nehézségei által már rájöttél ezekre a régi bölcsességekre, s ha még szíved húzna is arra felé, eszed már nem engedi.

Nyilas:
XI.23. - XII.21.

A Jóisten sem győzi teljesíteni vágyaidat, oly sok van, s oly sokrétű. Persze, ezekhez pénz is kell! Szerencsére egy része a szívedben van, hisz családod, otthonod, szerelmed, gyerekeid által nagyon gazdag vagy. Ha egy mód van rá, utazol. Akár konkrétan, ha lehet tengeren túlra, ha nem, csak szellemileg, egy film által. Tudásoddal, hiteddel megteremted, amire szükséged van, s ha még megadod egy lottószelvénynek is az esélyt, hogy támogasson, talán még vágyad sem marad - mindnek pipa!

Bak:
XII.22. - I.20.

Talán te sem tudod, hogy honnan érzed, tudod, hogy mi a titka a teremtésnek - mely a élet minden területére, a pénzre is vonatkozik – de nagyon nagy gyakorlatiasságoddal, tettrekészségeddel, zseniális ötleteiddel, tudásoddal valóban mindent megteremtesz, s juttatsz is a körülötted levőknek, akinek nincs. Elsősorban családodra, szüleidre, de otthonodra, sporteszközökre, könyvekre, utazásra költesz most sokat. Szerencsére van miből, nem kell aggódnod a holnap miatt!

Vízöntő:
I.21. - II.20.

Lottózz! De csak egy darab szelvénnyel, még véletlenül sem többel! Ha nem tartod a határokat, meglehet, oly sok pénzt költesz el a szerencsét várva, hogy a végén ráfizetéses leszel - illúzióid, reményeid csak elveszik az energiád, visszahúznak! Ne ess túlzásokba, ne engedd, hogy minden csillogó tárgyra rábeszéljenek, megvezessenek, s ne most fektess be nagyobb összeget jövődbe, céljaidba! Pénztárcádat se a táskád tetejére tedd, könnyen találhat magának új tulajdonost, tanítva téged az éberségre.

Halak:
II.21. - III.20.

Munkád eredménye megérkezik - meglehet, már le is mondtál róla, vagy elengedted, tudva, hogy valamikor úgyis megkapod – de most itt van! Ha most fektetsz be új munkaeszközökbe, hisz a jó munkának az az alapja – jól teszed! Az egészséggel, az egészséges táplálkozással is érdemes most foglalkoznod, rengeteg hasznos információ érkezik, akár még a neten keresztül is. A sporteszközökről ne feledkezz meg, még ha kicsit lustának is érzed most magad a mozgáshoz – hiúságod erőt ad majd hozzá!

Forrás:

https://www.femcafe.hu/cikkek/lifestyle/szeptemberi-penzhoroszkop-2017-ezoteria-csillagjegyek-asztrologia-penzhoroszkop?page=2

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!