Ez volt a valódi oka a műtétnek.



Döbbenetes dolgokat mesélt el az életéről Pallavicini Zita. Többek között az is kiderült, hogy majdnem belehalt a szülésbe. 

 

Pallavicini Zita korábban kórházba került Laoszban, ugyanis az Ázsia Expressz egyik adásában egy rossz mozdulat miatt súlyosan megsérült. Az őrgrófnő döbbenetes dolgokat mesélt a kinti orvosi ellátásról. Többek között azt is elárulta, hogy egy holttest mellett fekve kellett röntgenvizsgálatra várnia

Most pedig elárulta, hogy többször is voltak már rázós egészségügyi kalandjai. Például mindkét gyermekét császármetszéssel hozta világra. Első csemetéjével egy repülőn indult meg a szülés, a másodikkal azonban tervezett császármetszés történt. Azonban egy orvosi műhiba miatt majdnem életét vesztette. 

'Lavinia tervezett császárral született, mert az orvos nem akart kockázatot, ugyanis leszakadt a placenta. A császárnál műhiba történt, elvágták a vastagbél vérellátását. Belevágtak egy artériába. A szülés után négy nappal életmentő műtétet kellett végrehajtani rajtam. Utána évekig pereskedtem, de hiába. Igen, voltak nehézségeim, majdnem belehaltam, de két fantasztikus, egészséges gyerekem van, és csodálatos dolgok történtek az életemben. És még csak a felénél tartok! Összeteszem a két kezemet.'.

Forrás:

http://bekezdes.org/eletmento-mutetet-kellett-vegrehajtani-a-tv2-nepszeru-sztarjan-77243

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!