Igen csak megható, amit üzent a rajongóinak...



Fábián Juli énekesnő súlyos beteg – ezt egy héttel ezelőtt hozta a rajongók tudomására egy Facebook-üzenetben. A 37 éves jazzénekesnő jó pár koncertjét lemondta már, mert minden erejével a gyógyulásra akar koncentrálni. Ráadásul olyan kezeléseket fog kapni, amelyek miatt egy ideig valószínűleg nem is énekelhet.

Juli leírta, egy darabig nem vállal közszereplést, mert végleg maga mögött akarja hagyni a betegséget, ehhez azonban minden energiájára szüksége lesz.

Most egy megható Facebook-bejegyzésben köszönte meg a támogatást és azt a sok szeretetet, amit mostanában az emberektől kapott.

Kedveseim!
Hálásan köszönöm azt a hihetetlen mennyiségű üzenetet, jókívánságot, tanácsot, áldást és szeretetet, amivel az utóbbi pár napban a bejelentésem kapcsán elhalmoztatok! Végtelenül meghatódtam, és szívmelengető érzés megtapasztalni, milyen sokan szerettek és külditek nekem a pozitív energiákat. Rengeteg erőt merítek ebből és belőletek.
Hála istennek csodálatos társ, család, barátok és gyógyítók vesznek körül, akik mindenben támogatnak. Nem vagyok egyedül, és veletek még inkább érzem, hogy sokan gondolnak rám és drukkolnak nekem. Számomra nincs más út és lehetőség, mint a teljes gyógyulás, annyi tervem és álmom van még, és minden erőmmel, érzésemmel, gondolatommal azon leszek, hogy újra egészséges legyek.
Szeretlek benneteket

- írta Juli a Facebookon.

Forrás:

https://www.joy.hu/sztarok/88291-sulyos-beteg-fabian-juli

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!