Ha egyet értesz szavaival nyomj egy megosztást.



Tegnap adtunk hírt Lázár János legutóbbi nyilatkozatáról, ami jogosan csapta ki a biztosítékot nagyon sok embernél hazánkban.  

Emlékeztetőül ezen az igencsak felháborító kijelentéseket tette:

- 'Elkötelezett célunk, hogy Magyarország felzárkózzon közeli szomszédjához, Ausztriához. Ehhez feltétlen szükséges olyan intézkedéseket bevezetnünk, amik a nyugdíjasainkat is érinti, hiszen, akárhogy is nézzük ők is tagjai a társadalmunknak. Egyáltalán nem elképzelhetetlen az sem, hogy visszahívjuk őket dolgozni és a 70 éves nyugdíjkorhatár törvénytervezete is beadásra készen áll.Középhosszú távon ez mind Magyarország és polgárai javát szolgálja majd.' - nyilatkozta a köztévének a miniszter,írja  a anephangja.com

- A sokak által tisztelt és becsült Bogdán László, cserdi polgármestere is felszólalt ez ügyben. Szavait változtatás nélkül idézzük:

'Tisztelt Lázár János!Szinte nincs olyan ember, akihez nem jutott volna el tegnapi sajtóközleménye. Bevallom jó magam is megdöbbenve olvastam kijelentését és egyszerűen nem értem, hogy ebben mégis mi ráció, mi a jó a magyar emberek számára. Egy felelős kormánynak az idős osztály nyugodt és biztos megélhetését kellene biztosítania, hisz ők már ledolgozták szó szerint az életüket. Adóztak eleget és sokat letettek az asztalra és persze az államkasszába. Illene ennek megfelelően kezelni őket. Nem csak őket, hanem a magyar emberek is beleértve! Azt javaslom, hogy vonja vissza tegnapi kijelentését és kormánya egy sokkal emberbarátibb megoldást dolgozzon ki. Higgye el, ez csak a javukra válhat a későbbiekben is. ' - nyilatkozta Bogdán László-írja  a anephangja.com

Ti mit gondoltok sorairól? Ha egyetértetek vele adjátok tovább szavait! Lássák csak meg hazánkban, hogy vannak még emberségesen gondolkozó emberek, vezetők! 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!