Szeretett volna némi zsebpénzt keresni így elhatározta, hogy elkezd részmunkaidőben a McDonalds-ban dolgozni.



16 évesen Robert Mfune elhatározta, hogy keres magának egy kis zsebpénzt, ezért elkezdett részmunkaidőben dolgozni egy McDonalds-ban. Akkor még senki nem gondolta a fiúról, hogy 20 éves kora előtt milliomos válhat belőle, de a srác sem mondott le az álmairól, és keményen dolgozott. Persze nem a gyorsétteremben megkeresett aprópénzből váltotta meg a világot, hanem az otthoni számítógépe segítségével elkezdte megtanulni a tőzsdézés alapjait.

Az értékpapírok adás-vétellel 17 éves korában kezdett el foglalkozni, amikor az édesanyja nevére nyitott egy fiókot, mert nem volt még nagykorú. A hamburgerek sütögetése mellett főiskolára is járt, ahol megtanulta a kereskedés fortélyait. 18 évesen a mentora segítségével saját fiókot nyitott az online értéktőzsdén, ekkor már volt egy kis vagyona. Amikor nagykorúvá vált már megvehette élete első Bentley autóját, és édesanyja álmait is teljesítette a 130.000 fontos saját ház megvásárlásával.

Robert még nincs 20 éves, de már több lakóingatlant vásárolt Angliában és Dél-Afrikában, de kávézókba is befektetett a pénzéből. Van egy autóflottája, ami 250.000 fontot ér, és a Bentley-n kívül több márkás autó is található benne. 18 évesen még úgy gondolta, minden évben vesz magának majd egy új autót, de a Bentley-t megszerette, és egy évvel később úgy döntött, hogy megtartja, de bearanyozza azt, mert ez jelképezi a sikerét.

Édesanyja nagyon büszke a fiára az elért teljesítménye miatt, de az aranyszínű autót túl feltűnőnek találja. Persze az ifjú milliomosnak hirtelen rengeteg régi barátja jelentkezett, hogy fűzzék szorosabbra az ismertséget, de ő tudja kik az igazi barátok, akikre jóban-rosszban számíthatott. És hogy sose felejtse el honnan indult, a McDonalds-ban viselt egyenruháját bekeretezve a házának falán helyezte el.


Forrás: dailymail.com

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!