Segítünk nektek egy kicsit, hogy könnyebben tudjatok választani...



Rengeteg különféle frizurát lehet alkotni. A nők választhatnak hosszút vagy rövidet, simát vagy hullámosat, feltűzöttet vagy szoros copfba fonottat, és természetesen választhatnak színt is, eldönthetik, szőkék, barnák, vörösek vagy feketék akarnak-e lenni.

A trendek változnak, de van, ami soha nem megy ki a divatból – és olyan is, amely akkor is különösen jól áll egy-egy csillagjegy képviselőjének, ha éppen nem a legfrissebb irányzathoz tartozik.

Kos, Skorpió, Mérleg: göndör bubi

A göndörített bob (mindegy, hogy állig érő vagy hosszú) lezsernek hat, bár a beszárításához több időre van szükség, mint azt első pillantásra gondolnánk. Másrészt viszont ambiciózusnak tűnik tőle a viselője – olyannak, aki szeret tevékenykedni. Ezért tökéletes választás a Kosoknak, akik maximálisan bátrak és elszántak, és a mindig tettre kész Mérlegeknek. A Skorpió tűzrőlpattant személyiségével is jól harmonizál a hullámos bubifrizura, ami utalás sokoldalú egyéniségére is.

Mérleg, Vízöntő, Bika: sima lófarok

Nem csak a kislányoknak áll jól, simára fésülve, szorosan összefogva határozottan elegáns lehet. Ezért ez az ideális hajviselet Mérleg jegyű nőknek, akik szeretik a szép dolgokat, és mindig motiváltak, tettre készek, éppúgy, mint a Vízöntő és a Bika jegyűek. Ingujjakat feltűrni, a hajat összekötni – és hajrá, fogjuk meg a munka végét!

Szűz, Skorpió, Bak: hosszú frufru

Még akkor is, ha a hosszú frufru eltakarja a magas, „gondolkodó” homlokot, a levágott tincsektől különösen intelligensnek hat az arc! A kissé hosszabbra hagyott változat tökéletes a Szűznek, aki szeret mindent alaposan átgondolni és a legapróbb részletekig elemezni. A Skorpiók­ is választ akarnak kapni minden kérdésükre, és a törekvő Bak is tetszését lelheti ebben a feltűnő hajviseletben.

Ikrek, Oroszlán, Nyilas: kócos sörény

A rendetlennek tűnő, gombócba tekert kontyot sokkal nehezebb kivitelezni, mint amilyen természetesnek tűnik. Ez a stílus szuper jól áll a Nyilasoknak. Az ebben a csillagjegyben született nőknek soha sincs idejük perfekt frizurát készíteni maguknak. Mivel a vad kontyba kötött hajú nők szimpatikusnak és nyitottnak tűnnek, ezért a kócos sörény jól áll az Ikreknek és az Oroszlánoknak is, hiszen ők tele vannak energiával, barátságosak és nagyvonalúak.

Rák, Skorpió: sima hosszú bubi (longbob)

A lesimított longbob egyszerűen elkészíthető, de ne becsüljük le: ez a frizura tökéletesen fésülve elképesztően szexi! Ezért aztán soha nem megy ki a divatból. Pontosan az egyszerű és szexi harmonikus együttese miatt­ illik jól a Rák jegyű nőknek, akik éppúgy kedvelik a biztonságot, mint a kalandot, és élvezik ezt a kettősséget. A hosszú bubi kifejezőereje szintén passzol a Skorpióhoz is, aki nagy kanállal habzsolja az életet.

Halak, Bika, Nyilas: francia fonás

Visszafogott és érzékeny, ezért a romantikus fonott haj különösen jól áll a Halaknak. Ha lazán van összefonva, akkor a lezser Bikák egyéniségét is kiemeli. A barátságos, pozitív kisugárzás és a játékos stílus passzol a Nyilasok jelleméhez is.

Forrás:

http://www.blikk.hu/eletmod/divat/valasszunk-csillagjegyunk-szerint-frizurat/gffpf7p?utm_source=hirkereso&utm_medium=hirkereso&utm_campaign=hirkereso

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!