A rajongóitól kért segítséget...



Sebestyén Balázs nem szeretné, ha Istenes Bence eldobná magától az életét csak azért, mert nem őt választják a legjobb social media szereplőnek a Cometen, így a saját rajongóit kéri, hogy helyette Bencére szavazzanak. 

Idén is lesz Comet, ahol többek között a legjobb social média szereplőt is díjazzák. Ebben a kategóriában Sebestyén Balázs és Istenes Bence is jelölt, ráadásul utóbbi lesz a díjátadó műsorvezetője, és a nyerteseknek is ő adja át a díjat. Balázs szerint Bence öngyilkos lenne, ha neki kellene átadnia a legjobb social média szereplőnek járó trófeát, így a rajongóit arra kéri, hogy helyette Bencére szavazzanak. 

'Gyerekek, lesz Comet nemsokára és megkértek, hogy osszam meg a linket ahol a jelöltekre lehet szavazni! Annyi a bibi, hogy én is jelölt vagyok a legjobb social média szereplő kategóriában! Viszont a műsorvezető Istenes Bence lesz, aki szintén ebben a kategóriában jelölt!
Tegyétek meg kérlek, hogy helyettem Rá szavaztok, mertha a műsorvezetés mellett szegénynek, még nekem is át kellene adnia egy díjat, biztos, hogy a pali öngyilkos lesz,azt pedig nem szeretném, olyan cuki családja van! Szóval szavazzatok Bencére, mert szeretném karácsonyra meglepni egy második hellyel! Ti se feledkezzetek meg a szeretet ünnepéről, ajándékozzátok meg, akit igazán szerettek' - írta Balázs a Facebook-oldalán.

 

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20171201-sebestyen-balazs-istenes-bencenek-konyorog-szavazatokert-rajongoitol.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!