Ezeknek a csillagjegyeknek rossz hírrel szolgálunk...



A Halak a felhők között lebeg

A Halak álmodozó típus, aki – gondolatban legalábbis – túlzottan sok időt tölt a felhők között. Számtalanszor elképzeli, milyen is lenne, ha gazdag lenne, a gond csak az, hogy mindössze idáig jut el. A képességei és az adottságai is meglennének hozzá, hogy sikert sikerre halmozzon az életében. A gond nála ott kezdődik, hogy túlzottan is hosszan és sokat agyal, vajon új munkába kezdjen-e, vagy sem. Aztán persze, mire eldönti, mit csináljon, a lehetőség már messze elúszott. A Halak gyakran saját maga legnagyobb ellensége a félelmeivel, az aggódásával együtt. Amikor felvillan előtte a meggazdagodás lehetősége, elbizonytalanodik, és a saját mocsarában álldogál ahelyett, hogy bátran kilépne a biztos talajra. Az élet más területein tökéletesen bízik önmagában és a megérzéseiben, mégis amikor pénz állhatna a házhoz, hihetetlenül gyámoltalanná válik.

A Mérleg folyton mérlege

A Mérleg biztosan megtalálja a helyét a világban, viszont kevés az esélye, hogy meggazdagszik vagy hírnevet szerez. Rémesen nehezen dönt, amellett, hogy folyamatosan a lelki egyensúlyát próbálja megtalálni. A sikerre, a gazdagságra valójában neki is minden lehetősége adott lenne, csak addig hezitál, míg pontosan úgy jár, mint a Halak. Remek ötletei vannak, mégis nagyon nehezen szánja rá magát, hogy eldöntse, belevágjon-e a feladatba. Körbejárja a barátokat, akiktől visszaigazolást vár, vajon ők is pontosan olyan nagyszerűnek gondolják-e az ötletet, mint a Mérleg. Mire meggyőzi magát, hogy valóban érdemes belevágni az ötlet megvalósításában, addigra a lehetőségre más valaki csap le, vagy az egyszerűen elszáll a szélben. Meggazdagodni alapból sem egyszerű, a hezitálós Mérlegnek pedig még annyira sem.

Az Ikrek nem kockázta

Az Ikrek abban mindenképpen hasonlít a Mérleghez, hogy meglehetősen nehezen dönt. Egyik oldaláról könnyed, laza és rendkívül spontán, a másik oldala viszont épp az ellenkezője, nehézkes, tétova és döntésképtelen. Amikor ott áll a nagy lehetőség előtt, megijed, és szinte sóbálvánnyá mered, a kockázat szóba sem jöhet. Fogalma sincs, mit tegyen, hogyan döntsön. Pedig az Ikrek nagyon okos, és remek meglátásai vannak, mégis ha a saját életéről kell döntenie, teljesen elbizonytalanodik, görcsöl, egy helyben toporog. Valójában ez a csillagjegy a pénzzel sem igazán tud bánni, nagyon szeret vásárolni, szívesen költekezik, költséges bulikat szervez, a beosztás, a takarékosság neki kőkemény próbatételt jelent. Minél többet keres, annál többet is költ. Ő inkább lélekben és tapasztalatokban lesz gazdag. Pedig ott áll a szerencse és a siker kapujában, csak be kéne lépnie rajta.

Forrás:

http://szorakozzonline.hu/2017/11/17/ezek-csillagjegyek-sosem-lesznek-gazdagok/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!