A 2017-es év magába foglalja az újrakezdés és az új kezdetek energiáit. A számmisztika szerint 2017 az 1-es szám rezgéseit hordozza, és új kezdetet jelöl egy 9 éves ciklusban.



Minden alkalommal, amikor a ciklus újraindul, lehetőséget kapunk arra, hogy új dolgokat, új körülményeket teremtsünk életünkben. Új magokat ültessünk el, új célokat, vágyakat fogalmazzunk meg és közelebb kerüljünk életfeladatunk beteljesítéséhez.

Ez most egy varázslatos időszak, melyben lehetőséget kapunk álmaink beteljesítéséhez.

Eljött az idő, hogy fordítsunk sorsunkon és elengedjük az elmúlt év nehézségeit, lehúzó energiáit.

Személyes évszámunk megmutatja, hogy 2017-ben milyen energiák hatnak életünkre és milyen utazás vár ránk lelki fejlődésünk területén.

Így számold ki a személyes évszámodat:

Születésed hónapját és napját, számjegyenként összeadva addig add össze, amíg egyjegyű számot nem kapsz:

Születésnapod száma: Július 6.

07.06. = 7+6= 13

Vagy születésnapod: december 22.

12.22. 1+2+2+2 =7

Ehhez add hozzá az idei év számát (2017-ben ez az 1)

Így megkapod a személyes évszámodat.

Tehát az első esetben a személyes évszám: 5.

A másodikban: 8.

Ha megvan a személyes évszámod, következzen a jelentése:

Ez az év lesz a nagy újdonságok éve! Új kezdetek jönnek életed minden területén. A változás érintheti a munkádat, a lakhelyedet vagy a párkapcsolatodat!

Olyan izgalmas dolgokkal fogsz foglalkozni idén, amikkel mindig is akartál.

Ebben az évben közelebb kerülsz önmagadhoz és nagy lépést teszel előre az önismeret területén. Egyre tisztábban fogod tudni, hogy ki vagy valójában és milyen célokkal érkeztél a Földre.

Bár szokatlan lesz a sok újdonság, tudd, hogy csak az utazásod elején tartasz és egész évben a lehetőségek kapuja nyitva áll. Csak lépj be rajta és fogadd el a most érkező áldásokat!

Eljött az ideje, hogy megszilárdítsd a határaidat. Eddig nagyon keményen dolgoztál, és munkád eredményeként az élet sok olyan ajtót nyit meg neked, amiről eddig csak álmodtál.

Ez az év a bőségről szól. Nemcsak az anyagiak terén, hanem minden területen (egészség, család, szerelem, munka, pénzügyek) bőség vár rád!

Teremtőerőd most nagyon erős lesz, szóval emeld fel a rezgésedet és koncentrálj a pozitív dolgokra, mert most mindent nagy erővel vonzol magadhoz!

Idén csak azokkal a dolgokkal foglalkozz, ammiben igazán hiszel. Tartsd meg a határaidat és ne engedd be a stresszt az életedbe!

Eljött az idő, hogy kimondd az igazságodat és kiállj önmagadért. Meg kell tanulnod hitelesen képviselni önmagadat és mindazt, ami számodra fontos.

Az Univerzum ebben az évben számtalan lehetőséget kínál arra, hogy dolgozz az érzéseiden és az önmagaddal való kapcsolatodon. Eljött az idő, higgy magadban, növeld az önbizalmadat és ezáltal szeresd magad. Ez a szeretet magasan tartja majd rezgésedet, ami jó hatással lesz az egész életedre.

Vezess naplót, táncolj vagy énekelj, éleszd fel a kreatív energiáidat!

Az idei év a családról szól. Talán most alapítasz saját családot, vagy felmerül a gondolata az elköteleződésnek. Bármit is jelentett eddig a család, eddigi viszonyodat a családhoz, új érzések, gondolatok váltják fel.

Az otthonteremtés kérdése is kiemelt szerepet kap. Igény egy saját, meghitt otthon megteremtésére.

Meghittség, szeretet – ezek az érzések töltik majd be otthonodat és ebbe az irányba változtatod majd otthonod berendezését is.

A befelé fordulás éve lesz ez, amikor szívesen töltesz időt otthonodba, elmélyedve saját belső világodban.

A kreatív energiák éve lesz az idei. Hatalmas belső erő hajt majd, hogy álmaidat és vágyaidat kövesd.

Bármin is dolgoztál eddig, az eddigi akadályok hirtelen eltűnnek, és minden összefog a segítségedre: könnyen és gyorsan éred el azt, amire vágytál!

Ha egyedülálló vagy, akkor ez az év lesz a nagy szerelem éve, amikor rátalálsz a lélektársadra!

Az egészség és fizikai jólét jellemzi ezt az évet! Itt az ideje, hogy odafigyelj önmagadra, arra, hogy mit eszel és mennyit mozogsz.

Ép testben ép lélek!

Meg kell tanulnod, hogyan mondj nemet és hogyan állítsd fel a határaidat!

Fontos, hogy eleget aludj és mind testedet, mind szellemedet tartsd tisztán, egészségesen és védetten!

Ez egy nagyon erős év lesz a számodra. Sok minden változik és átalakul. Ez a változás lehet egy új munkahely, egy új otthon, vagy a felelősség egy új, magasabb szintjét tapasztalod meg majd az életedben.

A nagy szellemi ébredés és fejlődés éve az idei. Tökéletes az időzítés, hogy ilyen témában kezdj el tanulni, vagy ha már tanultad, akkor egy magasabb szintre lépj.

Új embereket ismerkedsz meg, melyek új lehetőségekhez segítenek majd életed minden területén.

A nagy átalakulás éve ez. Újra építed önmagad belülről, kifelé. Régi érzelmek kerülhetnek felszínre, melyektől meg kell tisztulnod, amiket el kell engedned.

Hívást kapsz, hogy egy más szintről, új nézőpontból közelítsd meg a dolgokat.

A nagy átalakulás hatására energiád változik: érzékenyebbé válsz. Előjöhet a képességed, hogy olyan dolgokat láss és érzékelj, ami a többi ember elől rejtve marad. Teremtőerőd szinte mágnesként működik majd ebben az évben.

Szerencsés időszak, hogy mesterévé válj annak, hogyan kell az univerzum energiáit jól használni.

Az eddigi álmaid és vágyaid is átalakulnak idén, de bármi is legyen az, meglesz az erőd, hogy megteremts bármit, ami segíti a fejlődésedet.

A kilences egy nagyon erős szám. A befejezés rezgéstét hordozza magában. Ebben az évben a régi energiák elengedésével és lezárásával új irányt vehet az életed.

Nyitottságod segíteni fog, hogy megértsd, mik azok a helyzetek, melyek azok a szokások, vagy kapcsolatok, amiktől meg kell szabadulnod.

Mély vágyat érezhetsz, hogy utazz, tanulj, és új dolgokat tapasztalj ebben az évben.

Erős, kemény év lesz, de a munka, a befektetett energia meghozza gyümölcsét, és segíteni fog, hogy jobb, szebb, fényesebb jövőt teremts!

Fordította: Jóportál

Forrás: http://foreverconscious.com/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!