Te is közéjük tartozol.

Nincs olyan év, amikor mindenkinek kedvez a szerencse – de előnyödre fordíthatod a csalódásokat is!

Amikor belevetjük magunkat az újévbe, azt mindig lelkesen tesszük. Fel sem merül bennünk, hogy az elkövetkező 12 hónap majd csalódást, esetleg szakítást hoz magával, hiszen a célunk ugyanaz: 2018 legyen az eddigi legjobb évünk! És van, akinek sikerül is véghez vinnie a terveket, betartani a fogadalmat, sőt, még a szerelem is rá fog találni. Legalábbis egy korábbi cikkünkből már kiderült, kik annak az öt szerencsés csillagjegynek a szülöttei, akiknek egyszerűen fantasztikusan alakul majd a szerelmi életük.

Most viszont egy kicsit szomorúbb vizekre evezzük, ugyanis nem mindenkinek lesz 2018 a legjobb éve. Lesznek olyanok is, akik megtapasztalnak egy-egy csalódást, és időbe telik majd, míg végül ismét képesek lesznek talpraállni. A horoszkóp szerint például az alábbi három csillagjegy szülöttei valószínűleg átélhetnek egy szakítást még idén. Azonban ne ijedj meg ennek láttán, mert kivételek mindig akadnak, ha pedig mégsem te vagy az egyikük, a tapasztalatok a későbbiekben nagy előnyödre válnak majd!

Ikrek

2018-ban a csillagok úgy alakítják az életedet, hogy kénytelen leszel elengedni bizonyos rossz szokásokat. Hajlamos vagy ugyanis arra, hogy amikor beleszeretsz valakibe, az egész életedet elkezded átalakítani miatta, háttérbe szorítva a saját énedet. Idén viszont kénytelen leszel megtanulni egy csalódás után, hogy teljes egész ember vagy akkor is, ha épp nincs párod. Ugyan sokszor elkeseredsz majd, tudd, hogy ez a csalódás még kellett ahhoz, hogy a következő lehessen az Igazi!

Mérleg

Az esetek többségében mindig kedves vagy másokkal, épp ezért állsz majd értetlenül az előtt, hogy az élet milyen igazságtalan tud lenni. 2018-ban megtanulod, hogy bár a harmónia fontos, időnként szükség van a káoszra is ahhoz, hogy minden kerek egész legyen. Ki kell állnod magadért, meg kell említened, mik zavarnak, különben a hallgatás olyan problémákat okozhat a kapcsolataidban, amiket már nem lehet megjavítani. Lehet, hogy ezt egy szakítás során tanulod meg, lehet, hogy csak egy fájdalmas szünetet iktattok be; de a lényeg, hogy több tudással vágsz neki a következő évnek.

Nyilas

Valljuk be őszintén, kedves Nyilas, általában te magad tehetsz arról, hogy összetörik a szíved. Időnként hajlamos vagy ugyanis mindent túlgondolni, és a sértődött viselkedéseddel sokszor elmarod magad mellől az embereket. Idén is hasonló helyzetben találod magad, ám még nincs veszve minden. Ha képes vagy változtatni, megmentheted a kapcsolatodat; ám ha tovább folytatod a veszekedéseket és féltékenykedést, sajnos hamarabb eljön a szakítás ideje, mint gondolnád.

Forrás:

http://bekezdes.org/ha-e-koze-a-3-csillagjegy-koze-tartozol-akik-nagy-valoszinuseggel-megtapasztalnak-iden-egy-csalodast-79030

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!