Vannak csillagjegyek, amelyek végül egyedüllétre vannak ítélve...



Ezek a csillagjegyek nagyon valószínű, hogy végül mégis egyedül maradnak. Sokan közülük magányosan élik az életüket, pedig a lelkük mélyén nagyon vágynak a szerelemre. Hogy miért problémás a párkapcsolatuk, miért szakítanak, miért maradnak egyedül, arra a horoszkópjuk ad választ. Melyek ezek a csillagjegyek? Íme, a részletek. Vajon te köztük vagy?

A Vízöntő a zodiákus szelleme

vízöntő csillagjegy párkapcsolat horoszkóp

Az állatöv kísértetének is nevezik a Vízöntőt, így talán csöppet sem véletlen, hogy a legnagyobb valószínűséggel ő végzi magányosan az életét. Bámulatosan magabiztos, és az is igaz, számára a legfontosabb saját maga. A Vízöntő nagyon mély érzésű csillagjegy, és nagyon szeretne közel kerülni a párjához. A gond mégis az, hogy miközben erős a vágya a párkapcsolatra, a mély érzésektől megijed, az elköteleződéstől pedig retteg. Amellett, hogy nagyon barátságos és kedves típus, az érzéseit nem képes kimutatni, és kimondani sem tudja. A Vízöntő párja folyamatosan úgy érzi, szerelme rejteget előle valamit, és igazán közel sem engedi magához. Nem véletlen, ha egy idő után betelik a pohár, és faképnél hagyja.

A Bak igazi szerelme a munkája

bak csillagjegy horoszkóp párkapcsolat

Bak a munka megszállottja, a karrierje a legfontosabb, minden mást megelőzve. Pontosan érthető, miért marad ő is egyedül igencsak nagy valószínűséggel. Nagyon keményen és sokat dolgozik, nem mellesleg borzasztóan magasra helyezi a mércét, így az elvárásainak sem könnyű megfelelni. Pedig ő az egyik legjobb férjanyag, hiszen megbízható, hűséges, a klasszikus családmodell híve, nem mellesleg nagyon ragaszkodó típus. Viszont borzasztóan makacs, és kompromisszumot sem egyszerű vele kötni. Az érzései nagyon mélyek, de neki is problémát okoz kimutatni azokat. Azt, hogy szeretlek, a Bak sosem mondaná ki, és romantikus pillanatokat sem érdemes tőle várni. A valódi szerelme a munkája, amivel senki sem tud versenyre kelni.

A Szűz nyelve nagyon éles

szűz csillagjegy párkapcsolat horoszkóp

Szűz kritikája kíméletlen, nem beszélve arról, hogy folyton aggódik, és túlgondolja, túlkombinálja a dolgokat. Gondoskodó, kedves, szeretetreméltó típus, mégsem könnyű kijönni vele. Rendkívül maximalista, és azt gondolja, mindent ő tud a legjobban. Párjának pedig gyorsan az idegeire megy a folytonos elégedetlenséggel, hogy valójában semmi sem igazán felel meg neki. Hajlamos úgy érezni, ő nem elég jó a párjának, márpedig ebben az esetben inkább veszi a holmiját, és kilép a kapcsolatból. Mivel magasak az elvárásai, neki sem felel meg mindenki, ezért sem véletlen, hogy egy idő után ő is magára marad. A Szűz sem igazán tudja az érzéseit kimutatni, ezért úgy tűnhet, szeretni sem tud igazán. Párja inkább olyan társat keres, aki értékeli, és nem csak a negatív kritikát fogalmazza meg.

A Kos túl nagyot akar

kos párkapcsolat csillagjegy horoszkóp

A Kos az egyik legszenvedélyesebb csillagjegy. Céltudatos, lelkes, fáradhatatlan, pontosan tudja, mit és hogyan akar megvalósítani az életében. A szenvedélye, lelkesedése bámulatos, mégis ez egy idő után visszafelé sülhet el. Hajlamos ugyanis túlzottan sokat akarni, túl nagy csomagot vállal, aztán nem bírja el a válla. Mindez pedig a magánéletére is pontosan ennyire érvényes. Túl nagy reményekkel lép a párkapcsolatba, túlzottan is sokat ad ki önmagából, túl sok szenvedélyt visz bele, aztán pontosan ekkorát csalódik. Az unalmat, az egyhangúságot, a kötöttségeket nem viseli el. Miután rájön, imádott párja mégsem olyan csodálatos, mint amilyennek elsőre gondolta, bánatában inkább szakít vele, és a magányt választja.

Forrás:

http://www.nlcafe.hu/horoszkop/20171109/csillagjegyek-egyedul-marad-horoszkop-vizonto-bak-szuz-kos/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!